• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BEM-BİR-SEN'DEN BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Temmuz 2018 11:03
SAMSUN BEM-BİR-SEN'DEN BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği tanışma ve kaynaşma yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıl

SAMSUN BEM-BİR-SEN'DEN BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI


Başkan Şahin BEM-BİR-SEN üyeleriyle buluştu

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği tanışma ve kaynaşma yemeği Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Bem Bir Sen üyelerinin katılımı ile Anakent Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Samsun merkez ve ilçelerinde görev yapan sendika temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen yemekli toplantıda Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin birer konuşma yaptılar.


Toplantının açılış konuşmasını yapan BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever davete katılarak onurlandırmasından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin teşekkür etti.


NURETTİN SEVER: SENDİKAL KAZANIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

 Nurettin Sever bugüne kadar ilkeli mücadeleci ve kanunlar çerçevesinde çalışanlarının hakkını yakından takip eden bir sendika kimliği ile faaliyet gösterdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “ Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışının takipçileriyiz. Sendikal faaliyetlerimizde önce insan dedik. İnsana yapılan yatırımın zayi olmayacağına ve yeryüzündeki varlıklara da olumlu yansıyacağına inandık. Burada sayamayacağımız kadar sendikal kazanımlar elde ettik. Çalışanlarımıza ve üyelerimize alınterlerinin karşılığında imkânlarının iyileştirilmesi için gayret gösterdik. Hak ve adaletten yana olduk. Bu yüzden çalışanlarımız bize güvenerek yetki verdi. Yetkili Sendika olmanın sorumluluğunun bilincinde daha güzel yarınlara doğru yol alıyoruz. Bugün burada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Samsun Şube Başkanlığımızın ortaklaşa düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma toplantısını üyelerimizin de katılımıyla gerçekleştirmenin gururu içerisindeyiz. Bu anlamlı tabloya katkısı olan Başta Belediye Başkanımız Sn. Zihni Şahin’e, toplantımıza katılan Bem Bir Sen Genel Başkanımız Sn. Mürsel Turbay’a  ve siz değerli temsilci ve üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

   

MÜRSEL TURBAY: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

MEMURSEN'in Türkiye'nin en güçlü sendikası olduğunu ifade eden BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay’da: konuşmasında: "Her geçen gün üye sayımızı arttırarak büyük başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Üyelerimizin her türlü sosyal hakkını savunma noktasında yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın habercisidir. Bir yerde başarı varsa orada gayretli çalışkan insanlar var demektir. Bizim de başarılarımızın temelinde üyelerimiz vardır " diyerek konuştu.

 

ZİHNİ ŞAHİN: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA ÇOK PERÇİNLEMELİYİZ

Konuşmasını yapmak üzere kürsüne gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, sendikaların hak arama noktasındaki en önemli unsurlar olduğunu belirterek: "Bizim ülke olarak, millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte gördük. Ülkemizi yıkmaya yönelik olan karanlık oluşumlara karşı birlik ve beraberliğimizi perçinlememiz gerekir. Bunu sağlamak için de sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, derneklere büyük iş düşüyor. Bugün Türkiye'de, her alanda olduğu gibi sendikacılıkta da büyük zihniyet değişikliği oldu. Sendikalar gerçekten sendikacılıkta yarışmaya başladı. Hak arama noktasında büyük aşama kaydetti. İşçinin, emekçinin, memurun birçok sosyal hakkı sendikalar sayesinde yüksek seviyelere ulaştı. Bu bağlamda BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever’e ve onun nezdinde çalışmalarını sürdüren siz değerli kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Konuşmaların ardından BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay Başkan Şahin'e üzerinde Ay-yıldız olan bir tablo hediye etti. Toplantı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sonra erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.