Samsun Atakum arası trafikte kazasız gün geçmiyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Mart 2016 18:25
Samsun Atakum arası trafikte kazasız gün geçmiyor
Samsun'da Atatürk Bulvarı üzerinden Atakuma giden yolda yaşanan yoğun trafik sürücülere pes dedirtti. Hemen her gün bir kazaya sahne olan yoldaki yoğun trafikte ilerleyen sürücüler artık bu kadarı yeter dedi.
 Samsun'da Atatürk Bulvarı üzerinden Atakuma giden yolda yaşanan yoğun trafik sürücülere pes dedirtti. Hemen her gün bir kazaya sahne olan yoldaki yoğun trafikte ilerleyen sürücüler artık bu kadarı yeter dedi. 

Bulvarın sabah öğlen ve akşam saatlerinde uzun kuyrukların oluştuğu ve yoğun yol trafiğe cevap veremez duruma geldiği görülüyor. 
Araç sahipleri bu durumda hem işlerine geç kaldığını hem de olası bir trafik kazasıyla burun buruna gelerek zor anlar yaşadığını belirterek bu duruma bir çözüm bulunmalıdır. Yetkililerde biliyor ki bunun sebebi Atakum'da oturan vatandaşların çoğunun işyerleri Samsundadır. Onbinlerce insan gün içerisinde Samsuna gidip gelmek zorundadır. buna bir çözüm üretilmelidir diyerek konuşuyorlar.    

Yolun trafiğe cevap veremeyişine rağmen Atakum sahillerinde resmi daire ve binaların yükselmesini anlayamadıklarını söyleyen vatandaşlar hem sahillerimiz parçalanıyor, hem de trafik daha bir kilitleniyor. Bunları göre göre bu yapılanma neden diye de soruyorlar.

Sürücü hataları ve makas atarak ilerlemeleri 

Bu yolda gün içerisinde bazı kendini bilmez sürücülerin sürekli makas yaparak ilerlediklerini de söyleyen vatandaşlar bu serkeşliğin önlenmesi gerek. Böyle kendini bilmezler de trafik kazalarının gerçekleşmesine sebep oluyorlar. İlgililerin özellikle bu yolda bunları takip ederek cezalarını vermelerini bekliyoruz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.