Şaban Kılıç'a Akbelen Köyü Şenliklerinde yoğun ilgi

SİYASET Haber Girişi : 21 Ağustos 2012 16:14
Şaban Kılıç'a Akbelen Köyü Şenliklerinde yoğun ilgi
Kavak Akbelen Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültürel Mirasları Koruma Derneği’nin düzenlediği şenlik, yoğun katılım ile coşku içinde yapıldı.

Kavak Akbelen Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültürel Mirasları Koruma Derneği’nin düzenlediği şenlik, yoğun katılım ile coşku içinde yapıldı.

Kavak Akbelen Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültürel Mirasları Koruma Derneği’nin düzenlediği şenliğe katılan MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile Türk Eğitimsen Şube Başkanı levent Kuruoğlu, Vezirköprü Dernek Başkanı Recep Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Garabey Ajans Ramazan Çağlar ve Hasan Altuncu katıldı. Akbelen Köyündeki şenlik yoğun katılım ile coşku içinde yapıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK HAT SAFHADA

Şenlik alanın tıklım tıklım dolduran vatandaşlara açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Keskinoğlu, “Yaptığımız şenlik ile amacımız birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek, tanışmak, kaynaşmak, akrabalık bağlarımızı canlı tutmaktır. Şenlik geleneğini, toprak sevgisini, komşu ve akraba bağlılığını bu türlü sosyal kültürel etkinliklerle gelecek nesillerimize aşılamaktır. Maddi ve manevi olarak desteklerini bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve yönetimine ile Türk Eğitimsen Şube Başkanı levent Kuruoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

ŞABAN KILIÇ’A YOĞUN İLGİ

Şenlik alanına alkışlar ve tezahüratlarla giren MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, şenlik alanına gelen vatandaşları büyük küçük demeden tek tek selamladı. Şenlik alanında güreş yapacak olan gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren İl Başkanı Kılıç, “Kavaklıların birlik ve beraberlikleri beni çok mutlu etti. İlçenin tanıtımında için böyle organizasyonların önemlidir. Birbirinden uzaklaşan aile fertlerine karşın, böylesine büyük bir organizasyonla herkesi bir araya getirip, birlik beraberlik mesajları vermek gerçekten çok güzel. Ayrımcılığın, küslüğün bir kenara bırakılıp kardeşliğin, dostluğun, güzelliğin paylaşıldığı bu organizasyon herkese örnek olmalıdır” diye konuştu.

Yirmenoğlu Yaylası’nda düzenlenen şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Şenlik boyunca, ödüllü yarışmalar ve çekilişler yapılıp, katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Katılımcıların doyasıya eğlendiği şenlik, uzun zamandır birbirini görmeyen akrabaların, dostların duygusal buluşmalarına da sahne oldu. Şenlik alanındaki karakucak güreşleri ise ilgiyle izlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.