• İHSANBAŞKAN

Saadet Partililer bu görüntüye isyan etti; Olmadı Kamalak

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ekim 2015 13:50
Saadet Partililer bu görüntüye isyan etti; Olmadı Kamalak
PKK'nın kravatlı temsilcileri HDP yi ziyaret ederek meşrulaştırmaya çalışan SP başkanı Kamalak'a tepki yağıyor...
 ERBAKAN HOCANIN KEMİKLERİNİ SIZLATTI

PKK'nın kravatlı temsilcileri HDP yi ziyaret ederek meşrulaştırmaya çalışan SP başkanı Kamalak'a tepki yağıyor...
YAZIKLAR OLSUN DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ
HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK...

Şırnak'ın Cizre ilçesine gelen SaadetPartisi (SP) Genel Başkanı MustafaKamalak, ilçedeki olaylarda hayatını kaybedenlerin ailelerini ve HDP İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Kamalak, çözüm sürecinin yanlış mecralarda yürütüldüğünü savundu.

Bölgedeki ziyaretlerini sürdüren SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Kiraz, AGD Genel Başkanı Salih Turhan, GİK Üyesi Cafer Şatır, Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve partililer ile birlikte Şırnak'ın Cizre ilçesine geldi.

Burada, tarihi Kırmızı Medrese'de namaz kılıp, Nuh Nebi Camii'nde bulunan Nuh Peygamber Türbesi'nde dua eden Kamalak, cami avlusunda ve çıkışında bulunan çocuklarla yakından ilgilenip, harçlık dağıttı.

Kamalak ve beraberindeki heyet, Nur Mahallesi'nde bulunan HDP İlçe Örgütü'nü de ziyaret etti. HDP İlçe Başkanı Ali Akdeniz ve partililer tarafından karşılanan Kamalak ve beraberindekiler, HDP'liler ile birlikte sokağa çıkma yasağı süresinde şiddetli çakışmaların yaşandığı Nur Mahallesi'ni gezerek, vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Kamalak, daha sonra ise, beraberindekiler ile birlikte ilçedeki çatışmada hayatını kaybeden 13 yaşındaki Cemile Çağırga'nın Cudi Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret edip, ailesine taziye dileklerini sundu. Bir müddet evde Çağırga ailesi ve mahalle sakinleri ile görüşen Kamalak, daha sonra Cizre Öğretmenevi'ne geçti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.