RONALDO'DAN SU İÇİN ÖNERİSİ

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2021 23:22
RONALDO'DAN SU İÇİN ÖNERİSİ
Bir süre bişey yapmayan Cristiano Ronaldo daha sonra Coco Cola şişelerini önünden kaldırdı.

Avrupa'nın farklı ülkelerinde ve şehirlerinde Euro 2020 turnavası başladı. 24 ülkenin yer aldığı Turnuvada yer alan takımlardan birisi de Portekiz. 


Euro 2020 kapsamında ilk maçına çıkan Portekiz'de maç öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında Portekiz adına yer alan isim ise dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo oldu. 


RONALDO'DAN SU İÇİN ÖNERİSİ


Maç öncesinde kameralar karşısına geçen ünlü futbolcu kendisi için ayrılan sandalyeye oturken önünde duran Coco Cola şişelerini gördü. 

Bir süre bişey yapmayan Cristiano Ronaldo daha sonra Coco Cola şişelerini önünden kaldırdı. Şişeleri kendinden uzak bir yere koyan ünlü oyuncu daha sonra ise su için önerisinde bulundu. Ronaldo'nun hareketi sosyal medyada gündem olurken, İspanyol Marca gazetesi olayı gündemine taşıdı.

 

Gazete, Ronaldo'nun yaptığı hareket ile firmaya 4 milyar dolara neden olduğunu açıkladı. 


Borsaya dair bazı veriler paylaşan Marca Gazetesi Coca Cola'nın hisselerinin de 56.10'dan 55.22 dolara düştüğünü bildirdi. Bu veriler ile firmannın 242 milyar dolarlık hisseleri, 238 milyar dolara gerileyerek 4 milyar dolarlık bir değer kaybına uğradı.


Cristiano Ronaldo'nun su için önerisi sosyal medya da gündem oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.