Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt'tan selam var

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Haziran 2022 20:52
Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt'tan selam var
Sağlık sorunları nedeniyle Ankara Şehir Hastanesinde yatmakta olan Reşadiye Mahallesinin sevilen Muhtarı Satılmış Kurt sevdiklerine SAMSUN BÜLTEN aracılığıyla selam gönderdi.

Sağlık sorunları nedeniyle Ankara Şehir Hastanesinde yatmakta olan Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt SAMSUN BÜLTEN aracılığıyla sevdiklerine selam gönderdi.

 

Bir süredir sağlık sorunu yaşayan Reşadiye Mahallesinin çalışkan ve çevresinde herkes tarafından sevilen muhtarı Satılmış Kurt'un Ankara Şehir Hastanesinde tedavisi devam ediyor.

 

Kurt "Birkaç gün sonra Samsuna döneceğim. Daha şimdiden Samsunu ve Reşadiye Mahallemizi özledim. Dostlarımın iyi niyetleri ve dualarıyla sağlığıma yeniden kavuşacağımı ümit ediyorum. Arayan mesaj atan güzel temennilerde bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese selamlarımı gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

 

Reşadiye Mahallesi Muhtarımız kıymetli dost ve çevresinde sevilen insan Satılmış Kurt'a Allah'tan acil şifalar diliyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.