Ramazan Atıcı: Kavak'ta kazanan Millet olacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Ağustos 2017 23:29
Ramazan Atıcı: Kavak'ta kazanan Millet olacak
AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Emekli İlahiyatçı Eğitimci Öğretmen Ramazan Atıcı 'İlçemin geleceği için göreve hazırım' dedi.
AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Emekli İlahiyatçı Eğitimci Öğretmen Ramazan Atıcı 'İlçemin geleceği için göreve hazırım' dedi.


Araştırmalarda  Ramazan Atıcı ismi önde gidiyor
Atıcı yaptığı açıklamada: "Adaylığımı açıkladığım günden beri ilçemde şahsıma ciddi anlamda teveccüh yaşanıyor. Yapılan araştırma çalışmalarında ismimin ön sıralarda zikredildiğini duymak bana heyecan veriyor. AK Partimiz önemli bir döneme giriyor. Tecrübe ve birikimlerimizi milletimizin geleceği için kullanma zamanı gelmiştir. Bu anlamda manevi desteklerini gördüğüm başta siyasilerimiz olmak üzere halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.


Hep birlikte kenetlendik
Ramazan Atıcı  Kavak İlçe halkının yoğun ısrarı üzerine adaylık sürecine girdiğini böyle bir zamanda ısrarlı teklifleri geri çevirmeyi doğru bulmadığını ifade ederek; " AK PARTİ'mizi yediden yetmişe tekrar şahlandırmaya geliyoruz. Hep birlikte hareket etmenin sevinci içerisindeyiz. İlçemizi güzel günler bekliyor. Zor zamanda şahsımdan beklenen göreve evet demenin onuru hepimize aittir. Birlikte yola çıktığım desteğini yanımda hissettiğim arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Artık sen ben yok. Biz varız. Hepimiz varız. Bu görevi vatan millet görevi olarak görüyorum. Sonucun hayırlı olacağı kanaatindeyim" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.