Prof. Dr. Fatih Özkan'a Ahmet Seven'den imzalı Yaşar Doğu kitabı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Aralık 2022 23:50
Prof. Dr. Fatih Özkan'a Ahmet Seven'den imzalı Yaşar Doğu kitabı
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkanı'ı ziyaret ederek kendisine Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun kitabını imzalayıp hediye etti.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi  Prof. Dr. Fatih Özkan'ı ziyaret ederek kendisine Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun kitabını imzalayıp hediye etti.

 

 

OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi  Prof. Dr. Fatih Özkan kendisine yazarından imzalı olarak takdim edilen Yaşar Doğu kitabının büyük anlam taşıdığını ifade ederek; " Böyle değerli bir kitabın imzalı olarak şahsıma takdim edilmesinden dolayı son derece mutlu oldum. Rahmetli babam da güreş yapar ve güreşçileri çok severdi. Özellikle Yaşar Doğu'nun hayranıydı. Bu kitap benim için büyük anlam taşıyor. Yazar Ahmet Seven'e ziyareti ve gösterdiği nezaketten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.