• İHSANBAŞKAN

Polisin o hareketi Tüm Türkiye'de Takdir Topladı

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mayıs 2017 18:21
Polisin o hareketi  Tüm Türkiye'de Takdir Topladı
Adana'da bir düğün konvoyunda PKK simgeleyen bez parçasını salladıkları görülen iki kişi gözaltına alındı. Polis, bez parçasını çakmakla yaktı.
 Adana'da bir düğün konvoyunda PKK simgeleyen bez parçasını salladıkları görülen iki kişi gözaltına alındı. Polis, bez parçasını çakmakla yaktı.

Adana'da düğün konvoyunda terör örgütü PKK'yı simgeleyen bir bezi salladıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

Devriye gezen polis ekipleri, düğün konvoyunda PKK'yı simgeleyen bir bezin sallandığını gördü. Konvoyu merkez Seyhan ilçesi Fuzuli Caddesi'nde durduran ekiplerin anonsu üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.


Bezi salladıkları ileri sürülen iki kişi gözaltına alındı. Polis, bez parçasını çakmakla yaktı.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş. Yazar Ahmet Seven Türk Polisinin PKK bezini yakıp ayakları altına alması karşısında polisimizle büyük gurur duyduğunu ifade ederek;" Bu hareketle PKK teröristler ve hainlere karşı büyük cevap verilmiştir. Artık bu hainler ellerini kollarını sallayıp gezemeyeceklerini ve istediklerini söyleyemeyeceklerini anlamalıdırlar. Millet olarak polisimizin bu duyarlı tavrının arkasındayız. Kutluyor ve teşekkür ediyoruz" dedi 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.