Polise bomba atarken bacağından vuruldu polis hastaneye kaldırdı

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ocak 2016 18:39
Polise bomba atarken bacağından vuruldu polis hastaneye kaldırdı
Polise bomba atarken bacağından vurulan teröristi yine polis hastaneye kaldırdı.
 Polise bomba atarken bacağından vurulan teröristi yine polis hastaneye kaldırdı.

Bölücü terör örgütü PKK yandaşları, Adana'da yol kapatıp ateş yaktı. Polis, korsan gösteri ihbarını alınca anında olay yerine gitti.

POLİSE BOMBA ATTI

Terörisler 'dağılın' uyarısına karşılık molotof, el yapımı bomba, havai fişek, silah ve taşla saldırıya geçti. Bunun üzerine polis, önce biber gazı ve tazyikli su ile grubu dağıtmaya çalıştı. Ancak PKK yandaşları polise el yapımı bomba atmaya devam edince polis gruba ateş etti.

BACAĞINDAN VURDULAR

Bu sırada 16 yaşındaki A.Y. bacağından yaralandı. Yaklaşık 30 kişilik grup arkadaşlarını da bırakıp olay yerinden kaçarken, polis yaralı şahsı olay yerinden çıkartarak güvenli bölgeye gelen ambulansa kadar götürdü.

Adana'da bombacı teröristi polis kurtardı

İLK MÜDAHALE POLİSTEN

Bu arada, polis A.Y'ye ilk müdahalesini de yaptı. Daha sonra polis A.Y'yi ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Polis, PKK yandaşının ailesi gelinceye kadar da yanında bekledi. A.Y., bir süre sonra hastanede ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan A.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, erken müdahale sayesinde engelli olmaktan kurtulduğu öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.