Öz Sağlık-İş Sendikası İdea Eğitim Kurumları Protokol İmzaladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 22:36
Öz Sağlık-İş Sendikası İdea Eğitim Kurumları Protokol İmzaladı
Öz Sağlık-İş Sendikası ile İdea Eğitim Kurumları arasında ‘Eğitim İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Öz Sağlık-İş Sendikası ile İdea Eğitim Kurumları arasında ‘Eğitim İş Birliği Protokolü’ imzalandı.  

MUHİTTİN SEVER: ÇOCUKLARIMIZ DAHA KALİTELİ EĞİTİME LAYIKTIR


İmza töreninde konuşan HAK-İŞ konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-iş Sendikası Samsun İl Başkanı Muhiddin SEVER “ Öncelikle işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. Böyle anlamlı bir günde üyelerimiz için yapılan bu protokolü önemsiyorum. Sağlık iş kolunda Türkiye'nin en büyük Sendikası olan öz sağlık-iş sendikası her platformda çalışanlarımıza, üyelerimize nasıl yararlı olabilir, neler yapabiliriz düşüncesi içerisindeyiz.  Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi daha kaliteli eğitim alabilmeleri için Öz Sağlık-iş Sendikası Samsun il Başkanlığı olarak İdea Eğitim Kurumları arasında bir protokol imzaladık. Bu protokolde Öz Sağlık-iş Sendikası çalışanlarımıza, üyelerimizin birinci derece yakınlarına ve referans oldukları öğrencilerin eğitim ücretlerinde indirim uygulanacaktır. Peşin ödemelerde %18 kayıt indirimi, taksitli ödemelerde %15 Kayıt indirimi söz konusu olacaktır. Buradan tüm üyelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca bizlerle bu antlaşmayı yapan idea eğitim kurumları yönetim kuruluna başta yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Kavaklı beye teşekkür ediyorum” dedi.


MEHMET ALİ KAVAKLI: ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI İLE PROTOKOL İMZALAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK


İdea eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Kavaklı da yaptığı açıklamada; “Bugün anlamlı bir gün tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. Böyle bir günde sağlık iş kolunda Türkiye'nin en büyük Sendikası olan öz sağlık-iş sendikası ile böyle bir protokol imzalamak bizleri de memnun etmiştir. İdea Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı olarak öz sağlık-iş sendikası SAMSUN İL Başkanı Muhiddin SEVER'e teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.