OSMAN TOPALOĞLU'NUN ÖZÜR DİLEMESİ BEKLENİYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Nisan 2019 07:50
OSMAN TOPALOĞLU'NUN ÖZÜR DİLEMESİ BEKLENİYOR
Osman Topaloğlunun oy vermeyen mahallelere hizmet yok sözlerenin toplumda ayrıştırmaya yol açacağını söyleyen 19 Mayıslı vatandaşlar: "Belediye Başkanı Osman Topaloğlunun açıklama yaparak özür dilemesi gerektiğini söylediler.
OSMAN TOPALOĞLU'NUN ÖZÜR DİLEMESİ BEKLENİYOR

Belediye başkanlığını kazanır kazanmaz vatandaşlara karşı yaptığı konuşmada : Seçimlerde oy verenle vermeyen bir olmaz. Bize oy çıkmayan mahallelere hizmet yok. Önce oy verenlere sonra kalırsa oraya şeklinde konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlunun bu sözleri vatandaşı tehdit olarak Türkiye Gündemine oturmuştu.

OY YOKSA HİZMETTE YOK ANLAYIŞI  TASVİP EDİLEMEZ. 

ÖZÜR DİLEMEYE DAVET ETTİLER

BU SÖZLERLE GÜNDEME GELMEK HEPİMİZİ ÜZMÜŞTÜR

Osman Topaloğlunun oy vermeyen mahallelere hizmet yok sözlerinin toplumda ayrıştırmaya yol açacağını söyleyen 19 Mayıslı vatandaşlar: "Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun açıklama yaparak özür dilemesi gerektiğini söylediler. Vatandaşlar 19 Mayıs İlçesi gibi huzurlu bir ilçenin böyle tehditvari söylemlerle gündeme gelip karalanması ve yara almasına karşıyız. Yurt dışından telefonlar alıyoruz.Halkını tehdit eden bir başkan imajı Osman Topaloğlu'na yakışmadı. Bize de çok ağır geliyor. Bu haber ülkede gündeme oturdu. Topaloğlu vakit kaybetmeden açık ve net olarak özür dilemelidir. yanlış anlaşıldım sözlerim çarpıtıldı demesine gerek yok. O sözler ve görüntüler acıkça ortadadır" Diyerek konuştular.

HERKES NE KONUŞTUĞUNU BİLECEK

Topaloğluna siyasilerden de Herkes ne konuştuğunu bilecek şeklinde tepkiler yağdığı görülüyor. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.