Op. Dr. Yılmaz Karagöz hemşerilerini AK Parti'ye davet etti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 12:17
Op. Dr. Yılmaz Karagöz hemşerilerini AK Parti'ye davet etti
Op. Dr. Yılmaz Karagöz: AK Partimizin yolu yolumuzdur. Bu dava hepimizin davasıdır

CHP'de başlayan Siyasetini AK Parti'de sürdürüyor

 

CHP'de yaşanan çirkin siyasetten rahatsız 

 

Karagöz'den Türkiye Yüzyılı vurgusu 

 

Op. Dr. Yılmaz Karagöz: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Yolundayız. Bu yoldaki sevdamız hiç bitmeyecek. Şimdi Türkiye Yüzyılı için birlik olma zamanıdır. Bu bizim için büyük onurdur.

 

Önceki dönem Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı iken CHP'den Samsun Milletvekili Adayı olan Op. Dr. Yılmaz Karagöz 2019 Yerel seçimlerinde ani bir kararla AK Parti'den 1. sıra İlkadım Belediye Meclis Üyesi olmuştu. 

 

CHP'nin gidişatından rahatsız olup AK Partiye geçmişti

 

Op. Dr. Yılmaz Karagöz: AK Partimizin yolu yolumuzdur. Bu dava hepimizin davasıdır. Bizim yerimiz de yuvamız da burasıdır.

 

Altılı masanın gidişatından rahatsız olup gerçeklerin farkına varan Karagöz AK Partimizin yolu yolumuzdur, bütün hemşerilerimi burada görmek istiyorum, onlara güveniyorum. Bu dava için daima el ele omuz omuza yürüyeceğiz. Bu sevda bizim hepimizin diyerek başladığı AK Parti'deki görevinde emin adımlarla yürüyor.

 

 

Samsun Liv Hospital Hastanesinin de Başhekimi olarak görev yapan Op. Dr. Yılmaz Karagöz AK Parti Samsun 3. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.