• İHSANBAŞKAN

OMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ SARAYBOSNA'DA

TARİH Haber Girişi : 28 Eylül 2012 21:34
OMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ SARAYBOSNA'DA
19-21 Eylül tarihlerinde Bosna-Hersek’e giden Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Şişman ile Yrd. Doç. Dr. Recep Cengiz, Saraybosna’da bulunan Türk Üniversitelerini de ziyaret ettiler.

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özer Çınar ve Uluslararası Burç Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hüseyin Padem ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında yapılabilecek işbirliği konusunda görüşmeler yapıldı. Her iki rektör de Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile öğrenci/öğretim üyesi değişimi ve ortak akademik toplantılar düzenleme konularında işbirliğine hazır olduklarını belirttiler. 

International University of Sarajevo’da (Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nde) düzenlenen, “Balkanlarda Sosyal Barışın İnşasında Ahiliğin Rolü” konulu sempozyuma katılmak üzere, 19-21 Eylül tarihlerinde Bosna-Hersek’e giden Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Şişman ile Yrd. Doç. Dr. Recep Cengiz, Saraybosna’da bulunan Türk Üniversitelerini de ziyaret ettiler.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.