• İHSANBAŞKAN

O HEYKELE BİR TEPKİ DE SAMSUN MEMUR-SEN'DEN GELDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Nisan 2018 21:40
O HEYKELE BİR TEPKİ DE SAMSUN MEMUR-SEN'DEN GELDİ
Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu: Amazon heykeli yıkılsın, bayrak yerden kaldırılsın!

SAMSUNDA YAYIN YAPAN AKASYAM.COM HABER SİTESİNE  KONUŞAN GÜNEYSU AMAZON HEYKELİ YIKILMALI DEDİ 


Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu: Amazon heykeli yıkılsın, bayrak yerden kaldırılsın!


Memur Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Samsun İl Başkanı Nejdet Güneysu, Samsun’daki ucube Amazon heykelinin ayaklarının altına resmedilen Türk Bayrağının derhal oradan kaldırılması gerektiğini belirterek, “Heykel Yılsın, Türk Bayrağı yerden kaldırılsın” dedi.

Türk Bayrağına yapılan hakareti Türk Milletinin asla affetmeyeceğini sözlerine ekleyen Güneysu, Samsun Büyükşehir Belediyesinin bu hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın yurt dışı toplantılarda her seferinde Türk Bayrağını yerden alıp katlayarak hürmetle cebine koymasının ne anlama geldiğini bir kez düşünülmesi gerekmektedir. Bir milletin tarihiyle oynamak bir belediyenin yapacağı bir şey değildir. Memur Sen olarak Amazon heykelinin Samsun’a yakışmadığını ve Türk tarihiyle alakası olmadığını, gelecek nesillere bırakacağımız tarihi ve kültürel mirasın bu olmadığını belirtmek istiyoruz. Bu yanlış bir an önce dönülmesi için gereken adımın atılmasını bekliyoruz” diye belirtti.


BİR MASALDAN TARİHİ DEĞER ÇIKMAZ!

MEMUR SEN Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, bir masaldan kültürel ve tarihi değer çıkmayacağının da altını çizerek, “çıksa bile bunun yeri ne Samsun’dur ne de Terme’dir. Samsun’un karar alıcılarının yarın tarih önünde yargılanmamaları için Türk tarihini bu kadar basite almamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.


KAYNAK.AKASYAM.COM

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.