Nuri Seven Geleneksel İftar programına bu yılda devam etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Haziran 2017 11:18
Nuri Seven Geleneksel İftar programına bu yılda devam etti
Samsunun sevilen simalarından ve serbest muhasebecilerinden Nuri Seven Ramazan ayında verdiği iftarına bu yılda devam etti.
Samsunun sevilen simalarından ve serbest muhasebecilerinden Nuri Seven Ramazan ayında verdiği iftarına bu yılda devam etti.

Kavak İlçesi Göçebe Köyü Derneğinin de üyesi olan Nuri Seven'in gelensekl hale getirdiği 7. iftar programına başta İlkadım Belediye eski Başkanı Necattin Demirtaş, BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Muhasebe çalışanları, Samsunspor taraftarları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Nuri Seven geleneksel hale getirdiği Ramazan iftarını önemsediğini belirterek; " Her yıl dostlarımızı biraraya getirerek birlikte iftar yapmak dostluk bağlarımızı daha da güçlendiriyor. Bu yılda iftar serimize devam etmenin sevincini birlikte yaşadık. Katılan davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. İmkanlarımız ölçüsünde gelecek yıllarda da devam ettirmeyi ümid ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.