• İHSANBAŞKAN

NURETTİN SEVER: BURSA BEM BİR SEN BAŞKANINI AĞIRLADI

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 22 Temmuz 2018 21:16
NURETTİN SEVER: BURSA BEM BİR SEN BAŞKANINI AĞIRLADI
Samsun BEM BİR SEN Şube Başkanı Nurettin Sever'in misafiri olarak Samsunda bulunan Bursa BEM BİR SEN Şube Başkanı Ali Alan Samsuna övgüler yağdırdı.
Samsun BEM BİR SEN Şube Başkanı Nurettin Sever'in misafiri olarak Samsunda bulunan Bursa BEM BİR SEN Şube Başkanı Ali Alan Samsuna övgüler yağdırdı.

Nurettin Sever'le Samsunun çeşitli yerlerini ziyaret eden Ali Alan Samsunun çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Samsun BEM BİR SEN Şube Başkanlığı binasını da ziyaret eden Ali Alan'a Nurettin Sever tarafından Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Güreşi Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitap hediye edildi. 

Ali Alan: "Yaşar Doğu'nun Türk Güreşi üzerinde bıraktığı gerek ahlaki gerekse felsefi etkiyi bugünkü sporculara anlatmak zorundayız. Yaşar Doğu güreşçilerimiz üzerinde hala muhteşem bir motivasyon etkisi yapmaktadır. Bursa'da yapılan tüm güreşlerde adı anılmakta güreşçilerimize ilham kaynağı olmayla devam etmektedir. Bu kitabın herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Samsunda şahsıma böyle anlamlı bir kitap hediye ettiği ve bizleri büyük bir misafirperverlik örneği ile ağırlayan Nurettin Sever Başkanıma teşekkür ediyorum" dedi. 

Nurettin Sever: "Samsunda hediyeleşmek deyince aklımıza ilk gelen Yaşar Doğunun kitabı gelmektedir. Ülkemizi dünyaya Türk Gibi Kuvvetli sözüyle tanıtan ve hemşehrisi olmakla gurur duyduğumuz bu büyük insana karşı vefa borcumuz vardır. Bursa BEM BİR SEN Şube Başkanımız değerli arkadaşımız Ali Alana kıymetli ifadeleri için teşekkür ediyorum" dedi. 

Ziyarette Samsun BEM BİR SEN Şube Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli'de hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.