Necattin Demirtaş Şerif Mırık'a bu soruyu sormalı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Aralık 2022 12:47
Necattin Demirtaş Şerif Mırık'a bu soruyu sormalı

ŞERİF MIRIK'IN SÜREKLİ KENDİNİ REKLAM YAPMA HASTALIĞI ÇEVRESİNDE RAHATSIZLIĞA SEBEP OLUYOR

 

 

İlkadım Belediyesine hizmet almak için gelen vatandaşların İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a Belediyede kendi reklamını yapmanın ötesinde ne yaptığı bilinmeyen Başkan Yardımcısı Şerif Mırık için "Şerif sen kendi reklamını yapmanın ötesinde belediyede ne iş yapıyorsun!?" sorusunu sormalı dedikleri iddia edildi.

 

Şerif Mırık'ın kendisine havale edilen görevleri yerine getirmekten kaçındığını iddia eden vatandaşlar biz bu kişiden rahatsızız. Başkan talimatını yerine getirmekten kaçınan birisi ne diye hala başkan yardımcısı sıfatı ile orada tutuluyor buranın bir devlet kurumu olduğu unutulmamalı diyorlar.

 

MIRIK'IN GARİP HALLERİNİN BAŞKAN SN. NECATTİN DEMİRTAŞ'I DA ZOR DURUMA DÜŞÜRDÜĞÜ SÜREKLİ MIRIK'I İKAZ ETMEK ZORUNDA KALDIĞI SÖYLENİYOR

 

 

Aklın yolu birdir; Mırık derhal Bşk. Yard.lığı görevinden alınmalıdır 

 

Başkan Necattin Demirtaş bu şahsa karşı " "Şerif sen kendi reklamını yapmanın ötesinde belediyede ne iş yapıyorsun. Ne işe yarıyorsun" sorusunu sormalıdır. bu soru için vakit çoktan gelip geçmiştir. Derhal görevden alınmalı" dedikleri konuşuluyor.

 

Vatandaşların sürekli sosyal medyada kendini reklam yapma hastalığına tutulan Mırık'tan memnun olmadıklarını izleniyor.

 

Şerif Mırık'ın hastalık derecesinde bencillik ve kendini beğenmişlik rahatsızlığına tutulduğu bu durumun belediye personeli içerisinde de olumsuzluğa sebep olduğu sağlık sorunu haline geldiğinden acilen tedavi görmesi gerektiği söyleniyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.