• İHSANBAŞKAN

Necattin Demirtaş Şahsına güvenenlere teşekkür etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Nisan 2023 16:31
Necattin Demirtaş Şahsına güvenenlere teşekkür etti
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ORC Araştırma Şirketinin, son 4 yılın (2019-2023) en güvenilir Büyükşehir ve Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları araştırmasında ilk 10’da yer aldı.

EN GÜVENİLİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI SIRALAMASINDA İLK 10’DA YER ALDI

 

ORC ANKETİNE GÖRE BAŞKAN DEMİRTAŞ EN GÜVENİLİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI SIRALAMASINDA İLK 10’DA YER ALDI

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

ANKET ÇALIŞMASINDA DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ORC Araştırma Şirketinin, son 4 yılın (2019-2023) en güvenilir Büyükşehir ve Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları araştırmasında ilk 10’da yer aldı. İlkadımlıların teveccühünü bir kez daha görmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Demirtaş, “İlk günkü heyecanımızla hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

 

 

“En güvenilir Belediye Başkanı listesinde ilk 10’da”

 

ORC Araştırma Şirketi, son 4 yılın (2019-2023) en güvenilir Büyükşehir ve Büyükşehir İlçe Belediye Başkanlarını belirleyebilmek için 15-28 Mart tarihleri arasında, 30 Büyükşehir’e bağlı 100 bin nüfusun üzerindeki 184 ilçede toplam 21 bin 900 katılımcı ile gerçekleştirdiği anket çalışmasının sonuçlarını iki gün önce kamuoyu ile paylaştı. Tarafsız kamuoyu araştırmalarında ilk 10’dan inmeyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, son yapılan kamuoyu anketinde yüzde 60.4'lik başarı oranıyla 9'uncu sırada yer alarak başarısını perçinlemiş oldu. Birçok yerel yöneticiyi geride bırakan Başkan Demirtaş anket çalışmasında kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

 

“Bu şehre hizmet etmek benim için bir onur”

 

Kamuoyu araştırması sonuçlarında hemşehrilerimin tarafıma gösterdikleri teveccüh ile İlçe Belediye Başkanları arasında ilk 10’da yer almam şahsımı gururlandırdığını kaydeden Başkan Demirtaş, 2019 yılından bu yana şehrimiz için hemşehrilerimiz için doğru olduğuna inandığımız, halkımızın gerçekten ihtiyaç duyduğu proje ve hizmetleri hayata geçirmenin çabasında olduk. Bundan sonra da yine üretken belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Kurtuluş Mücadelesinin İlk adımlarının atıldığı İlkadım ilçemizi seviyorum. Bu şehre hizmet etmek, bizler için başlıca onur kaynağıdır. Bu vesileyle bir kez daha bizlere oy veren/vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.