NECATİ YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Ağustos 2019 22:56
NECATİ YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI
26 Ağustos 1922’de başlayan 30 Ağustos 1922 gününe kadar beş gün beş gece devam eden Büyük Taarruz, Türk ordusunun kesin ve öyle büyük bir zaferidir ki; asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışıdır. Birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duram

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ SAMSUN ŞUBESİ BAŞKANI NECATİ YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI:


30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN


"26 Ağustos 1922’de başlayan 30 Ağustos 1922 gününe kadar beş gün beş gece devam eden Büyük Taarruz, Türk ordusunun kesin ve öyle büyük bir zaferidir ki; asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışıdır. Birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır.

 

Bu zaferle Vatan toprağı işgal altında bulunan Türk milleti; yokluklara rağmen azim, inanç ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir.

 

Milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, Türkiye’nin geleceği için canları veren Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz ile Özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sönmemek üzere sonsuza dek yakıldığı, milli mücadele ruhunun yansıtıldığı bu Zaferlerimizi aynı duygularla gelecek nesillere aktararak canlı tutmak ve unutturmamak zorundayız.


Bu duygu ve düşünceler ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Kahraman ve şanlı ordumuzun nice zaferler kazanması dileklerimle,


30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun"


Necati YILMAZ

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ SAMSUN ŞUBESİ BAŞKANI




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.