Mustafa Yurt'tan BEM-BİR-SEN'e Teşekkür Ziyareti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Nisan 2017 23:09
Mustafa Yurt'tan  BEM-BİR-SEN'e Teşekkür Ziyareti
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt'tan BEM-BİR-SEN'e Teşekkür Ziyareti.
 Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt'tan  BEM-BİR-SEN'e Teşekkür Ziyareti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt BEM-BİR SEN Samsun Şubesi Başkanı Nurettin Sever'i  ziyaret etti

Ziyarette BEM-BİR SEN Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Savaş Gayretlide hazır bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt beraberinde SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte BEM-BİR SEN Samsun Şu Başkanlığına ziyarette bulunan  Yurt, "15 Temmuz Darbe girişimi sonrası ülke genelinde gelişen birlik ve beraberlik ruhunu Allah'a hamd olsun ki Samsundaki sivil toplum kuruluşlarında da gördük.bunun öncüsü de Memur-Sen dir dedi. Ayrıca yeni Anayasa için EVET diyerek taraflarını belli etmeleri nedeniyle Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin sever ve Yönetimini canı gönülden tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak daima çalışanlarının yanlarında olduklarını ifade eden Yurt, Sendikalarımızla iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Ziyarette Şube Başkanı Sever  Sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sever; "Bizler sendika olarak daima çalışanlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi. Büyükşehir Belediyemiz de yetkili sendika olarak güzel çalışmalara imza attık. Daha birlikte çok güzel hizmetler üreteceğimize inanıyoruz dedi. 

Ziyaret anısına Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt'a Çini İşlemeli Kaftan hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.