Muhittin Şahin: Kavak için projelerim var"> Muhittin Şahin: Kavak için projelerim var"> Muhittin Şahin: Kavak için projelerim var">

Muhittin Şahin: Kavak için projelerim var

SİYASET Haber Girişi : 14 Kasım 2013 21:53
<font color=Muhittin Şahin: Kavak için projelerim var" />
CHP Samsun İl Başkanlığı Kavak Belediye Başkan adayını Kavak İlçesi'nde düzenlediği meydan toplantısı ile açıkladı.
CHP Samsun İl Başkanlığı Kavak Belediye Başkan adayını Kavak İlçesi'nde düzenlediği meydan toplantısı ile açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı Kavak Belediye Başkan adayını Kavak İlçesi'nde düzenlediği meydan toplantısı ile açıkladı.
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde belirlenen belediye başkan adaylarını sırasıyla açıklamaya devam eden CHP Samsun İl Başkanlığı Terme ve Alaçam ilçelerinden sonra bugünde Kavak İlçesi'nde düzenlediği basın toplantısı ile Kavak Belediye Başkan adayını açıkladı. Kavak CHP İlçe Binası önünde düzenlediği meydan toplantısı ile Kavak Belediye Başkan adayının Muhittin Şahin olduğunu açıklayan CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, ilerleyen dönemlerde sırasıyla meydan toplantısı düzenleyerek diğer belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını kaydetti. 
 
ADAYLARIMIZ İDDİALI
Aday açıklama töreninde bir konuşma yapan CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, "CHP olarak Samsun'da 9 ilçemizin adayını belirledik. Önümüzdeki dönemde kalan 8 ilçe belediye başkan adayımızı ve büyükşehir belediye başkan adayımızı da düzenleyeceğimiz meydan toplantıları ile açıklayacağız. Belirlediğimiz belediye başkan adaylarımız sırasıyla açıklanıyor. Adaylarımızı açıklarken meydan toplantıları düzenleyerek açıklamaya gayret ediyoruz. Bunu yaparken CHP Samsun Teşkilatı olarak her ilçede iddialı olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyorum. CHP'nin her adayı seçimlere iddialı giriyor" dedi. 
 
KAVAK İÇİN GÜZEL PROJELER VAR
Ardından söz alarak Kavak halkına seslenen CHP Kavak Belediye Başkan adayı Muhittin Şahin is şunları söyledi; "Yaşadığımız bu güzel ilçemizi, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Kavak'ımıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız Kavak tüm güzelliklere layıktır. Bu zamana kadar hiç bir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımız dik olarak bugünlere geldim. Bugüne kadar talip olduğum her işi başardım. Bundan sonrada başarmaya devam edeceğim. Kavak için birçok projem var. Bu projelerin başında öncelikle işsizlik sorunlarını çözecek projeler var. Kavak'ı el birliği ile modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz" dedi. 

Şahin konuşmaların ardından Kavak halkının tebriklerini kabul etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.