MUHAREM İNCE RAMAZAN GÜNÜNDE İNCEDEN İNCE

SİYASET Haber Girişi : 02 Temmuz 2014 10:59
MUHAREM İNCE RAMAZAN GÜNÜNDE İNCEDEN İNCE
Gözde tatil beldesi Bodrum, Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Yalova'nın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ağırladı.
Gözde tatil beldesi Bodrum, Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Yalova'nın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ağırladı. Muharrem İnce ile Salman Bodrum sahilinde elinde bira ile görüntülendi.

VEFA BAŞKAN'LA BODRUM'DA

Takvim'in haberine göre, CHP'nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da iptal edilen ve daha sonra 1 Haziran'da yeniden yapılan seçimlerde belediye başkanı seçilen Vefa Salman'la birlikte Bodrum tatilinde görüntülendi. 

GÜNEŞLENDİ, BİRA İÇTİ

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, Cumhurbaşkanlığı seçimleri başta olmak üzere yoğun ülke gündemini umursamayan İnce, parti çalışmalarına da katılmayıp soluğu Bodrum'da tatilde aldı. Vefa Salman ile birlikte Gündoğan Moon Beach'de bol bol güneşlenen İnce, serinlemek için de bira içti.

ENSONHABER.COM

Etiketler : MUHAREM İNCE
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.