Mobese kamerasından kesilen cezaya Karadenizli tepkisi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Aralık 2016 08:51
Mobese kamerasından kesilen cezaya Karadenizli tepkisi
Ordu Şehir Merkezinden geçerken mobese kameralarına takılıp ceza alan binlerce araç sürücüsü başta sosyal medya olmak üzere çeşitli şekilde tepki göstermişti.
Ordu Şehir Merkezinden geçerken mobese kameralarına takılıp ceza alan binlerce araç sürücüsü başta sosyal medya olmak üzere çeşitli şekilde tepki göstermişti. 

Karadenizli bu sürücü de sosyal medya yetmez mademki bana ceza karayolunda yazıldı bende tepkimi karayolunda sürüş halindeyken ggöstermeliyim diyerek aracının arka camına boydan boya tepkisini dile getiren yazı yazdırdı. 

HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM BENİMLE HELALLEŞMESİ LAZIM

Aracına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanına hitaben yazdığı yazıda haksız yere ceza yediğini ve hellalleşinceye kadar hakkını helal etmeyeceğini söyledi.
Kendisiyle görüştüğümüz sürücü aracıma yazdığım yazı herşeyi gösteriyor. Bugüne kadar helalleşme için bir davet almadım. Helalleşinceye kadar aracımdan bu yazıyı silmeyeceğime söz verdi. Ya aracımı satacağım ya da helalleşeceğim. Başka türlü silmem mümkün değil diyerek konuştu.

Araç sahibi 4000 Tl üzerinde ceza yediğini ve ödediğini de sözlerine ekledi. Aşırı tepki gösterilmesi üzerine daha sonra mobese kameraları iptal edilmişti. Bu durumda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanının nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.