Milli Mücadele Şehri Samsundan Teröre Ortak Kınama

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Aralık 2016 20:43
Milli Mücadele Şehri Samsundan Teröre Ortak Kınama
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven birlikte yaptıkları basın açıklamasında Kayseri'de teröristler tarafından askerimi
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven birlikte yaptıkları basın açıklamasında Kayseri'de teröristler tarafından askerimize yapılan menfur bombalı saldırıyı sert bir dille kınadılar. Basın Açıklamasında Roman Yazarı Doğan Kan'da yer aldı. 
Kayseri'de teröristler tarafından bombalı aracın patlatılması sonucu 14 Askerimizin şehit düşmesi karşısında Türkiye Teröre karşı tek yürek tek yumruk oldu. 

Samsun'da faaliyet gösteren STK'lardan Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptılar. 

Bir araya gelen üç STK ortak olarak yaptıkları Basın açıklamasında şunları söylediler: 

" Kurtuluş Savaşının başlatıldığı Milli Mücadele Şehri Samsun'dan tüm Dünyaya sesleniyoruz. Biz millet olarak Teröre Teröristlere ve vatan hainlerine karşı alınacak her türlü tedbir ve mücadeleye tam destek veriyoruz. Bu hususta Devlet Millet el ele biz düşen ne varsa yapmaya hazırız. Cumhurbaşkanımızın teröre ve teröristlere karşı başlattığı seferberliği de destekliyoruz. 

Bu olaylar  Milletimizi asla yıldıramaz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Teröriste vatan hainlerine yandaşlarına asla müsamaha edilmemeli, mücadele en sert şekilde gerçekleştirilip bir an evvel kökü kurutulmalıdır. Biz doğduğumuz bu bayrağın altında yaşar yine bu bayrağın altında ölür bu Cennet Vatan toprağında gömülürüz. Bundan öte yol yoktur. Devletimizin Askerimizin Polisimizin yanındayız.

Biz Milli Mücadelede nasıl millet olarak savaşmış düşmanları yurdumuzdan atmışsak gerekirse bugünde taşıdığımız iman ve güçle aynısını gerçekleştiririz. Kimse bu milletin sabrıyla oynamasın.  

Bombalı saldırıda Şehit olan askerlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin Başı Sağ olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.