Milletvekili ve Başkan Merada koyun otlatan çobanı ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 21:22
Milletvekili ve Başkan Merada koyun otlatan çobanı ziyaret etti
AK PARTİ Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu vatandaşları ziyaret programında karar verdikleri gidilmedik yer dokunmadık gönül kalmayacak diyerek meradaki çobanı da ziyaret ederek sohbet edip gönlünü aldılar
Milletvekili ve Başkan Merada koyun otlatan çobanı ziyaret ettiler

AK PARTİ Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu vatandaşları ziyaret programında gidilmedik yer dokunmadık gönül kalmayacak diyerek meradaki çobanı da ziyaret ederek sohbet edip gönlünü aldılar.

Kavak İlçesinin Muhsinli Köyünde ikamet eden Avni Güngör'ü koyunlarını otlattığı merada ziyaret eden AK PARTİ Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu gidilmedik yer dokunmadık gönül kalmayacak dediler.

ÇOK ŞAŞIRDIM MERADA ZİYARET EDİLECEĞİM  AKLIMA BİLE GELMEZDİ

Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunu koyunlarını otlatırken bir anda karşısında gören Avni Güngör: " Hem şaşırdım hem de duygulandım. Koyunlarımı otlattığım merada ziyaret edileceğim aklıma bile gelmezdi. Tabi bundan çok memnun oldum. Yakışanı yaptılar. Sohbet ettik. sorunlarımı iletme fırsatı buldum. Sayın milletvekilimize ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah Devletimize zeval vermesin" diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.