Milletvekili Tülay Bakır Kavak'ta ziyaretlerde bulundu

SİYASET Haber Girişi : 02 Aralık 2014 08:38
Milletvekili Tülay Bakır Kavak'ta ziyaretlerde bulundu
AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır Kavak İlçesi AK Parti Teşkilatını ziyaret ederek sorunları dinledi.
 MİLLETVEKİLİ TÜLAY BAKIR 'YANINIZDAYIM'
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TÜLAY BAKIR KAVAKTA ZİYARETLERDE BULUNDU
SAMSUN BÜLTEN/KAVAK-Alişan Akdemir-Reşit Kulaksız 
AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır Kavak  AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek sorunları dinledi. 
Kavak AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve partililerle parti binasında bir toplantı yapan Bakır Kavak'ta gösterilen başarılardan memnun olduğunu bu başarıların devamının gelmesi gerektiğini söyleyerek ben bir milletvekiliniz olarak daima sizlerin yanındayım dedi. Partililerin sorularını cevaplandıran Bakır Kavak İlçesinin coğrafi olarak iyi bir konumda olduğunu, mutlaka bir gün hak ettiği yere geleceğini ifade ederek bizim iktidarımızda yepyeni bir Kavak ortaya çıkmıştır. Kavak haklı olarak büyüme ve ilerlemesini sürdürecektir. Ben sizin yanınızdayım diyerek konuştu. Ziyaretten memnun kaldığını belirten Kavak AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel,  Tülay Bakıra Kavak'a ilgisinden dolayı teşekkür ederken, Bakır'da Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve yönetimine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalar sürdürmesi dileğinde bulundu.  
İLÇEDEN MEMNUN AYRILDI 
Kavak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik ve partiye üye kadınlar ile sohbet edip sorunlarını dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Tülay Bakır daha sonra ilçeden ayrıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.