MİLLETVEKİLİ MUSTAFA DEMİR: ŞİMDİ HİZMET SEFERBERLİĞİ ZAMANI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Nisan 2014 12:24
MİLLETVEKİLİ MUSTAFA DEMİR: ŞİMDİ HİZMET SEFERBERLİĞİ ZAMANI
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, yerel seçimlerde halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini, AK Parti kadrolarına güvendiğini, inandığını ifade ederek, "Şimdi durma veya rehavete kapılma zamanı değil, hizmet seferb
Milletvekili Mustafa Demir, "Şimdi hizmet seferberliği zamanı"

 Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, yerel seçimlerde halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini, AK Parti kadrolarına güvendiğini, inandığını ifade ederek, "Şimdi durma veya rehavete kapılma zamanı değil, hizmet seferberliği, şehrimizi daha da kalkındırma zamanıdır" dedi.

 AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Atakum, İlkadım, Tekkeköy,  Çarşamba, Terme ve Salıpazarı ilçeleri AK Parti teşkilatı ve belediye başkanlarına ziyaret  gerçekleştirdi. 30 Mart Yerel Seçimleri sürecinde yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı ilçe teşkilatlarına teşekkür eden milletvekili Demir, AK Partili belediye başkanlarını da makamında ziyaret ederek kutladı. İlk önce ilçe teşkilatlarını ziyarete eden Demir, ilçe başkanları öncülüğünde teşkilat üyeleriyle toplantı yaptı, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra belediye başkanlarını makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti, görevlerinde başarılar diledi.  Ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan milletvekili Mustafa Demir, halkın ülke genelinde AK Partili belediye başkanlarına büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten milletvekili Demir, teşkilatların ve adayların uyum içerisinde seçim sürecini başarı ile tamamladığını, Asarcık hariç tüm ilçelerin ve büyükşehir belediyesinin AK Partili belediyelere emanet edilmesinin büyük bir gurur ve onur olduğunun altını çizdi.

'Bize inanan, güvenen halkımızın yüzünü kara çıkartmayacağız' diyerek hizmet noktasında hiç bir eksikliğe fırsat verilmemesi gerektiğine dikkat çeken Demir, "Bu bir hizmet yarışıdır. Özellikle seçim öncesinde halkımıza vaat edilen projeler ve hizmetler mutlaka yerine getirilmelidir. Bunun takibini teşkilatlarımız hepimiz yakından yapacağız. Halka dönük bir hizmet anlayışıyla tüm ilçelerimizde, il genelinde büyük bir hizmet seferberliği dönemini başlatacağız. Bunun startını belediye başkanlarımız verdi. Şehrimiz Türkiye'de yapılan hizmetler noktasında örnek şehirler arasına  girecektir. Biz buna inanıyoruz. AK Parti bu zamana kadar Samsun'da büyük başarılar elde etti, bundan sonra da elde etmeyi sürdürecektir " diye konuştu.  Ülke geneline yansıyan başarı tablosunun Samsun'da en iyi örneklerinden birinin görüldüğünü ifade eden Demir, "Teşkilatımızın, belediye başkanlarımızın çok büyük emek ve gayretleri oldu. El ele birlik içerisinde başarıya ulaşıldı. Şimdi bu seçim geride kaldı. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı, peşine genel seçimler var. Durmak, rehavete kapılmak yok. İlk gün gibi tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz halkın partisiyiz. Türkiye için en çok çalışması gereken, hizmet etmesi gereken partinin mensupları olarak  üzerimizdeki sorumluluğun, ağır vebalin bilinciyle hareket ederek yolumuza devam etmeliyiz. Halkımız AK Parti kadrolarına güvendiğini, inandığını gösterdi. Şimdi durma veya rehavete kapılma zamanı değil, hizmet seferberliği, şehrimizi daha da kalkındırma zamanıdır " şeklinde konuştu.   Demir, programında AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Tural, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile birlikte  esnaf ve halk ziyaretleri de gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet edip hatırlarını sordu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,  Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile görüşen Demir, şehir dışında olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yerine Başkanvekili Mustafa Numanoğlu, yine belediye çalışmaları kapsamında görevli olan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yerine meclis üyeleriyle bir araya geldi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.