• İHSANBAŞKAN

MHP'li Enginyurt: Tek bir Suriyeli sokan namussuzdur

SİYASET Haber Girişi : 24 Ocak 2014 19:36
MHP'li Enginyurt: Tek bir Suriyeli sokan namussuzdur
MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, Fatsa'da buluştuğu muhtarlarla konuşurken öyle bir vaatte bulundu ki...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHPOrdu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal EnginyurtFatsa'da muhtarlarla bir araya geldi. Enginyurt, bu seçimin Tayip Erdoğan'ı, Kemal Kılıçdaroğlu'u, Devlet Bahçeli'yi seçme seçimi değil Ordu ve Fatsa'ya adam seçme seçimi olduğunu söyledi. Enginyurt konuşmasında ayrıca Suriyeli sığınmacıları Ordu'ya sokmayacağını da vaatlerine ekledi.

İşte Cemal Enginyurt'un o sözleri....

"ORDU'YA BİR TEK SURİYE'Lİ SOKAN NAMUSSUZDUR!"

Seçimden sonra Karadeniz'de birçok ilde olduğu gibi Ordu'ya da Suriye'li vatandaşların yerleştirileceğini belirten Enginyurt; "Eğer Seyit Torun seçilirse bir öpücük, bir gülücükle bu işe yol verecek. Enver Yılmaz seçilirse zaten kabul edecek. Ama Ordu beni seçerse, buraya bir tane bile Suriye'li sokan namussuz-şerefsizdir. Genç kardeşlerimizi iş sahibi yapmadan bu şehre bir tek yabancı dahi sokmayız." dedi.

Etiketler : Enginyurt
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.