• İHSANBAŞKAN

MHP Samsun 2. sıra Milletvekili Adayı Abdullah Karapıçak'tan mesaj

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 10 Nisan 2023 17:47
MHP Samsun 2. sıra Milletvekili Adayı Abdullah Karapıçak'tan mesaj

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Karapıçak Samsunlular için bir mesaj yayınladı.

 

Karapıçak Mesajında: 'Sizinde dediğiniz gibi ben SAMSUNLU ABDULLAH!' dedi.

 

Aziz Şehirin Aziz Milleti selamların en güzeli ve en hayırlısı olan Allah’ın selamı üzerinize olsun. Selamün Aleyküm.

 

Kapımızı çalan rahmet ayı Ramazan-ı Şerif tüm islam alemine ve ülkemize hayırlar getirsin. Bela ve afetlerden Samsun’umuzu, bizleri ve ülkemizi fitne ve şer odaklarından muhafaza buyursun.

 

Sizinde dediğiniz gibi ben SAMSUNLU ABDULLAH!

 

Derdiniz ile dertlenmiş sevincinizle sevinmiş doğduğum memleketim Şehr-i Samsunda vatan sevdalısı, istikbal ve istiklal savaşçısı olarak yaşadım. Yaşamımın yarıdan fazlasını dile kolay tam 38 yılını inandığım, güvendiğim ve değerlerini baş üstü yaptığım ilkelerini başucu kitabı olarak nitelendirdiğim ülküm davam, partime onur ve gurur ile adadım. Liderimiz Başbuğumuz vatan millet sevdalısı vefakar, cefakar genç nesilin rol model aldığı Sn. Devlet Bahçeli beyfendinin yanında daha da yakınında olup bu mücadeleye omuz vermek adına Samsun MHP il başkanlığından istifa ederek partimden millet vekili aday adaylığına başvurdum. İlk günki heyecan ve inançla Aziz Milletim sıra sende mottomuzu daha yakından vurgulamak adına sizleri ve teşkilat mensuplarımızı ziyaret etmeye başladım. 14 Mayıs’ın sıradan bir seçim olmadığını hepimiz biliyoruz. Ülkemiz içerde ve dışarıda kirli ittifaklara, oyunlara maruz bırakılmak istenmekte ekonomik ve psikolojik baskılarla bu kirli oyunlara destek verilmeye çalışılmaktadır. Mukaddes vatanımızın bir çok yerinde yaşanılan yüzyılın felaketi olan deprem ve taşkınlar karşısında devletimizin ortaya koyduğu otorite ve milletimizin birlik inancı Mehmet Akif’in de belirttiği gibi; Allah bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyerek ulusa armağan ettiği dizelerine yani kurtuluş savaşına bizleri götürmüştür.

 

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım!

 

Değerli Samsun’um tüm dünya görmüş ve izlemiştir ki bu ülkeyi parçalamak bu milleti bölmek asla mümkün değildir. Milletimiz imanla bağlı olduğu canından aziz kıldığı vatanını daima koruyacaktır. Yuvarlak masa ne kadar kalabalık olursa olsun orada oturanlar birer şahıs değil Türkiye düşmanı ülkelerdir. Yüzyıllar önce Bilge Tonyukuk’un dediği gibi ‘’Çoklar diye korma, aziz diye çekinme…’’ sözünden yola çıkarak bu kutlu davada canım Samsunum’un kadim insanları daima devlet ve milletimizin yanında olacağına inancım ve güvenim tamdır.

 

HAYDİ SAMSUN’UM SIRA SENDE!

 

Samsunlu Abdullah olarak HİZMETİNİZE TALİP OLDUĞUM 14 Mayıs seçimlerinde Genel Başkanımızın, Partimizin ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak gösterdiği Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı destekleyecek gece gündüz demeden yorulmadan Allah’ın izni ve inayeti ile çalışacağım. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımız’ın adaylığını kutluyor, ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Abdullah KARAPIÇAK

MHP Samsun Mv. A.Adayı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.