MHP il Başkanı Kılıç: Kandile Türk Bayrağı dikilsin

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Eylül 2012 18:59
MHP il Başkanı Kılıç: Kandile Türk Bayrağı dikilsin
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, saldırılarının her geçen gün artığına dikkat çekerek, “açılım politikasını” eleştirdi.
 MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, saldırılarının her geçen gün artığına dikkat çekerek, “açılım politikasını” eleştirdi. Ramazan Bayramı’nın ilk gününden bu yana çatışmaların sürmesi ve şehit sayısının giderek artmasının düşündürücü olduğunu söyleyen MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç,”AKP tarafından bir taraftan Açılım Politikası adı altında PKK’ya verilen tavizler ortadadır. Diğer taraftan PKK ile işbirliği içinde olduğundan şüphe duymadığımız Milletvekillerine gösterilen ilgi ve alaka, terörün tırmanışındaki ana sebep olarak görmekteyiz.”dedi.

AKP ihanet projelerinden vaz geçip, PKK’nın kökünü kazıyacak her türlü imkanı seferber ederek PKK’nın hunharca saldırılarına fırsat tanımaması gerektiğini belirten Kılıç: “PKK’nın aldığı her candan, akıttığı her damla kandan Sayın Başbakan sorumludur. Kandile Türk Bayrağının dikilmesi için daha ne kadar beklenecek ”dedi, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Son zamanlarda Türkiye’de Ajanların cirit attığını da belirterek, “Türkiye Son zamanlarda ajanlar ülkesi olmuştur. Türkiye’de ki yarayı kaşımaya çalışan ajanlar ellerini kollarını sallayarak benim ülkemde gezmektedirler. Buna müsaade etmek iktidarın basiretsizliğini, beceriksizliğini göstermektedir.”dedi. Daha sonra Kılıç, Saldırıda şehit olan 10 güvenlik görevlimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve yüce -necip Türk milletine sabır-metanet niyaz ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.