Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı Harun Şeker vefat etti

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 24 Mayıs 2022 23:35
Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı Harun Şeker vefat etti
Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı, geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı Harun Şeker vefat etti.

 

Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı, geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Harun Şeker’in cenazesi Yenimahalle Yunus Emre Camii kılınan cenaze namazının ardından Emirler Mezarlığına dualarla defnedildi.

 

Cenaze merasimine Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Onursal Başkanı ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve Genel Başkan Yardımcıları Recayi Karslı, Nurettin Sever, Ercan Olgun ve Medeni Sevinç katıldı.

 

Görev yaptığı Gümüşhane Belediye önünde düzenlenen törende konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Rabbim hepimize imanla, Kur’an ile gitmeyi nasip etsin. Harun başkanımız bizim kıymetlimizdi. Karakteri ve şahsiyeti ile insani ve İslami konulardaki haysiyetli duruşu ile bütün herkesin şehadet ettiği bir arkadaşımız. Biz şehadet ederiz ki kendisi Müslüman bir insandır. Önemli olan gök kubbede kalan hoş bir sedadır. Mekânı cennet olsun. Başta ailesi olmak üzere bütün sevenlerine bütün dava arkadaşlarına ve herkese başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Bem Bir  Sen Genel Başkanı Levent Uslu ise, “Her yerde konuşmalar yaptık ama en zor konuşmalardan biri bu. Hiçbir kimseyle kötü bir durumu olmamış bir ağabeyimiz her gittiğim mecliste güler yüzüyle pozitif enerjisiyle oraya güç veren bize güç veren bir ağabeyimizdi. Harun Şeker ağabeyimizden razıyız. Duamız odur ki Rabbimiz de razı olsun, merhametiyle muamele eylesin. Bu teşkilat Harun ağabeyimizi unutmayacak. Vefalı bir teşkilatız Memur-Sen olarak, Bem-Bir-Sen olarak” diye konuştu.

Etiketler : Memur-Sen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.