Madonnanın sağlık durumu endişe verdi

GÜNDEM Haber Girişi : 29 Haziran 2023 13:32
Madonnanın sağlık durumu endişe verdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, antibakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Entübe edilen Madonna'nın sağlık durumu ciddi olduğu için ailesi bilgi vermekten kaçındı. Madonna'nın kızı Lourdes Leon ise annesini yalnız bırakmadı. Madonna'nın dünya turnesi ise hastalığı nedeniyle ertelendi.

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın geçtiğimiz günlerde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Antibakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan şarkıcı entübe edildi. Madonna'nın ailesi yaptığı açıklamada sağlık durumunun çok ciddi olduğu için gizli tuttuklarını belirterek "Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik" dedi.

 

KIZI YALNIZ BIRAKMIYOR

 

Page Six'in özel haberine göre, yoğun bakımdan çıktığı belirtilen Madonna, hastanenin normal bir odası alındı. Tedavisi devam edilen şarkıcının 26 yaşındaki en büyük kızı  ise annesi bu süreçte bir an olsun yalnız bırakmadı. Şarkıcının sağlık durumu hakkında bilgi veren ailesi, Madonna'nın 24 Haziran Cumartesi günü hastaneye kaldırıldığını ve durumun çok ciddi olduğu için gizli tutmayı tercih ettikleri söyledi.

 

"ONU KAYBEDECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİRKAÇ GÜN GEÇİRDİK"

Madonna'nın mesleğini ve kariyerini kendi sağlığının bile önünde tuttuğunu ve bunun ölümcül hale gelmesinden korktuklarını söyleyen aile, "Kendini hala genç, üstelik de yenilmez sanıyor. Ancak böyle değil. Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik. Madonna'nın ucunda ölüm bile olsa ününü ve kariyerini sağlığı dahil her şeyin önüne koyacağından korkuyoruz" dedi.

 

Yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilen Madonna'nın ailesinden korkutan sözler: Kaybedeceğimizi düşündük

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.