• İHSANBAŞKAN

Maarif Hareketi Projesine Yılın Eğitim Ödülü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Ocak 2018 22:32
Maarif Hareketi Projesine Yılın Eğitim Ödülü
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda uygulamaya konulan Maarif Hareketi Projesi Samsun Yazarlar Derneği tarafından Yılın Eğitim Projesi ödülüne layık görüldü.
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda uygulamaya konulan Maarif Hareketi Projesi Samsun Yazarlar Derneği tarafından Yılın Eğitim Projesi ödülüne layık görüldü.


Maarif Hareketi Projesinin öğrenciler için  faydalı olduğunu ve ufku açan çalışmalara yönelmesini sağladığını ifade eden Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven; " Maarif Hareketinin öğrencilere ve topluma olumlu yansıdığını gördük. Okullarımızdaki kültürel hareketliliğin kaynağının Maarif Hareketine dayandığına şahit olduk. Bu proje uyuyan devi harekete geçiren bir proje oldu. Öğretmen ve öğrencilere cesaret verdi. Bu çatı altında onlarca proje üretildi. Bu arada kitap okumayı teşvik eden faaliyetler gerçekleştirildi. Okur yazar buluşması kayda değer gelişmelerden birisiydi. Kısacası derneğimiz böyle anlamlı bir projeyi değerlendirerek ödüle layık buldu. Plaketimizi Samsun İl Milli Eğitim Müdür Sayın Coşkun Esen Bey'e takdim ederken projeye de destek vermek istedik. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.
 

 Samsun İl Milli Eğitim Müdür Sayın Coşkun Esen'de büyük ümid ve heyecan içerisinde yürüttükleri Maarif Hareketinin özellikle Samsun Yazarlar Derneği tarafından desteklenip ödüle layık görülmesi karşısında duygulandıklarını ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.