Külünk; FETÖ örgütü bitmedi bu daha görünen yüzüdür

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Eylül 2016 20:49
Külünk; FETÖ örgütü bitmedi bu daha görünen yüzüdür
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Samsun'da konferans verdi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Samsun'da "15 Temmuz ve Sonrası" konulu konferans verdi. 

Konferans HaberAKS TV ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Canik Belediyesinin organizasyonuyla Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen "15 Temmuz ve Sonrası" konulu konferansa Samsunlular büyük ilgi gösterdi. 

Külünk konferasın sonunda Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. 

İşte o konferanstan başlıklar; 

FETÖ'nün sağ kolu bir Samsunlu
FETÖ'nün sağ kolu kim biliyor musunuz? Şimdi yurtdışında olan bir Samsunludur. Samsunlu...

Bu örgüt o gece başarılı olsaydı devlet topyekün çökmüştü. Türkiye iç savaşa sürüklenmişti. 

Köprüleri neden istemiyorlar? Çünkü köprüler Asya ile Avrupayı bağlayan kollarımızdır. Onlara kalsa bizi Asya'ya sürerler. 

Bugün seçim olsa AK Parti'nin alacağı oyu söylemiyorum. Çünkü diğer partiler kıskanır. Sadece Cumhurbaşkanımız yüzde seksen oy alır. 

FETÖ terör örgütü ile mücadelede gevşememeliyiz. 
Bu örgüt bitmedi. Bu daha görünen yüzüdür. Asıl kriptolar kaçıyorlar. Dikkatli olmalıyız. Müteyakkız olmalıyız. Türkiye'nin bu kararlı yürüyüşüne desteğimizi sürdürmeliyiz. Merak etmeyin. her şey bundan daha güzel olacak. Millet bu devleti işgal güçlerine teslim etmedi. Çanakkale de nasıl teslim etmediyse yine etmeyecek. 

Bu millet Kurban Bayramı vesilesiyle böyle zor bir zamanda kendine olan güveni ile yollara dökülüyor bu milletin kendine devletine olan güvenidir.

Birbirimizi sevelim birbirimizle kardeş olalım. 
Bu mücadelenin amiral gemisi biziz. Bakanıyla Milletvekiliyle, Teşkilatının bütün birimleriyle milletiyle...amiral gemisi biziz.

Bürokratlara da sesleniyorum. Arkadaşlar bu mücadele bu milletin bağımsızlık mücadelesidir. Samsunda bu mücadelede büyük kararlılık ortaya koyan her kim varsa hepsine teşekkür ediyorum. Ancak daha etkin hale getirmeliyiz. Zira bu örgüt rahat durmuyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza suikast üzerinden hayal kuruyorlar. 

1. Dünya Savaşı bitmedi sadece ara verildi.
1. Dünya Savaşı bitmedi sadece ara verildi. 2. Dünya Savaşı bitti. 90'lı yılların hemen Berlin Duvarı'nın yıkılışının arkasından etnik milliyetçilik üzerinden Yugoslavya paramparça edildi. Balkanlar paramparça edildi. Balkanlar neredeyse 90'lı yılların sonuna kadar kana, gözyaşına, barut kokusuna ve parçalanmışlığa mahkum edildi. Bu 1. Dünya Savaşı'nın birinci etabıydı. İkinci etabı ise Suriye ve Irak'taki gelişmelerdir. Bizim coğrafyamızı, özellikle Türkiye'yi Balkanlaştırma operasyonun adı doğrudan 15 Temmuz operasyonudur.

15 Temmuz'un doğrudan birinci hedefi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dı.
15 Temmuz'un doğrudan birinci hedefi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dı. 15 Temmuz'un İstanbul ve Ankara'ya sıkıştırılmış olmasının sebebi doğrudan Erdoğan'ı şehit ederek ortadan kaldırmaktı. Türkiye'yi Balkanlaştırma hedeflerinin gerçekleştirilme şartı Erdoğan'ı doğrudan ortadan kaldırmaktı. İkinci etabı da Putin'i tasfiye etmekti

Asıl ele örgütün merkez komitelerini alacaksız. 
Çelik çekirdekleri alacaksınız. Hastanedekini almak kolaydır. Gazetesine abone olanı almak kolaydır. Fakat bu örgütün şehir yapılanmasını sağlayan ilçe imamlarını yargı imamlarını hangi kadroda görev yapıyorsa önce onları alacaksınız. Onlar alınmadıkça eksik yapmış olursunuz. Uyarıyorum. 


FETÖ'cüler üniversiteleri iflas ettirmişler. 
FETÖ'cüler üniversiteleri iflas ettirmişler. Teslim almışlar. Çökertmişler. Bende 4000 bin sayfa bilgi var. Ben hakkı söylemeye devam edeceğim. Üniversiteleri çözmezsek 5 sene sonra bu tehlike katlanarak karşımıza gelecektir. Üniversitelerdeki hainler Silahlı kuvvetler içerisinde bulunan hainlerden daha tehlikelidir. 

Vatandaşlarımıza sesleniyorum. Açık açık. Ne dedi Cumhurbaşkanımız? Haber verin dedi. Ben de buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu konuda verilmiş sözüm var. Devlet Başkanımızı bu mücadelesinde hiçbir şekil ve şartta yalnız bırakmayacağız.

BİRİLERİ FETÖ MENSUPLARINI KORUMA ÇABASINDAN VAZGEÇMELİ

Hain FETÖ terör örgütünün uzantılarını hala koruma ve kollama çabası içerisinde olanlar var. Kim bunlar? Adının kim olduğunun önemi yok, ister siyasetçi olsun, ister kamu görevlisi. Listeler hazırlanıyor, bakıyorsunuz listeler hep alt düzeyde, memur, odacı, çaycı. Nerede bunların tepe yönetimleri? İmam, abi kadroları nerede? Bunları kim koruyor? Birileri hala dindar duygusallığıyla bu örgüt mensuplarını karartma çabasından vazgeçmeliler.

Kimse 15 Temmuz üzerinden birbiriyle hesaplaşmaya kalkışmasın. Birbirine iftira etmesin. Haksızlık yapmasın.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.