Kosova Depremzedeler için ayakta

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Şubat 2023 20:40
Kosova Depremzedeler için ayakta
Samsun Bülten Köşe Yazarımız ve Kosova Temsilcimiz Tarihçi Yazar Eldar Uka Kosova'dan bildiriyor

Kosovalılar Depremzedeler için yardım tırı gönderdi

 

Samsun Bülten Köşe Yazarımız ve Kosova Temsilcimiz Tarihçi Yazar Eldar Uka: "Kosova halkının yardımları ve destekleri Ana Vatanımız Türkiye için ara vermeden devam ediyor. Rabbim herkesten Razı olsun. Gün Türkiyemizin yaralarını sarma günü. Burada yaşayanlar depremzedelerin yarasına merhemsolabilmek için mücadele veriyorlar. Türkiyeye yalnız değilsin mesajı gönderiyorlar" dedi. 

 

 

Eldar Uka Kosova halkı  anavatanımız Türkiyemizin yanındadır. Burada herkes bir şeyler yapabilmek için adeta çırpınıyor. Ellerinde ne varsa göndermek istiyor. Gözyaşları içerisinde sürekli dualar ederek acıyı paylaşmaya çalışıyorlar. Tarihi bir atmosfer yaşanıyor ifadelerini kullandı.

 

 

Eldar Uka ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosluğunda açılan deftere "TÜRKIYEMIZ ANA VATAN da, depremde hayatlarını kaybedenlere Allahtan Rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim" diyerek duygularını yazdı.

 

Etiketler : Eldar Uka
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Müjgan Sayın 21 Şubat 2023 13:30

    Allah razı olsun. İyi ki varsınız

  • IŞIK UĞURLU 08 Şubat 2023 22:14

    Sagolasın sevgili Eldar Uka kardeşim. Sizler Türkiye’yi nasıl ana vatan biliyorsanız, Bizlerde kosoyayı , bosnayı ve balkanlarda yaşayan kardeşlerimizi vatanımızın ve milletimizin her zaman bir parçası kabul ettik. Yüce Rabbim , birliğimizi, dirliğimizi ve huzurumuzu daim etsin inşallah.