• İHSANBAŞKAN

KOÇ VE EKİBİNDEN GEBZE SAMSUNLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 00:56
KOÇ VE EKİBİNDEN GEBZE SAMSUNLULAR DERNEĞİNE ZİYARET
Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Samsunlular Derneğinin yeni başkanı Şakir Töngel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Samsunlular Derneğinin yeni başkanı Şakir Töngel'e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Dursun Koç Şakir Töngel'e  yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek Ahmet Seven'in yazdığı Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu  Yaşar Doğu'nun hayatını anlatan kitabı hediye etti. Töngel hemşehrisi olarak gurur duyduğumuz Yaşar Doğu'nun örnek ahlakını, şampiyonluklarını hep duyuyorduk. Artık kitaptan okuyacağız. Onunla ne kadar gurur duysak yine azdır. Her fert onun hayatını bilmelidir. Bize  böyle bir kitabı takdim ettiği için Dursun Koç Başkanımıza teşekkür ediyorum diyerek konuştu.


Dursun Koç'ta;  Başkan Şakir Töngel ve yönetim kurulu üyelerini yeni görevlerinde tebrik ediyor, hayırlı çalışmalara vesile olmasını  Yüce Allah tan diliyorum dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.