Kızılkaya: Tekkeköye modern bir çehre kazandıracağız"> Kızılkaya: Tekkeköye modern bir çehre kazandıracağız"> Kızılkaya: Tekkeköye modern bir çehre kazandıracağız">

Kızılkaya: Tekkeköye modern bir çehre kazandıracağız

SİYASET Haber Girişi : 09 Kasım 2013 20:27
<font color=Kızılkaya: Tekkeköye modern bir çehre kazandıracağız" />
''İdealler hayallerle gerçekleşir.'' Hayalimiz Tekkeköy'ü yaşanabilir bir kent yapmaktır.
Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde mahalle yollarının neredeyse tamamının bakımsız ve çamur içinde olduğunu belirten AK Parti Tekkeköy Aday Adayı Adem Kızılkaya, "AK Parti belediyeciliği vatandaşı bu eziyetten kurtaracak. Yeni ve çağdaş bir kent oluşturacağız" dedi.

Seçim çalışmaları için gezdiği mahallelerde çamur nedeniyle yürüyemediğini ve vatandaşın bu sıkıntısını sürekli dile getirdiğini ifade eden Adem Kızılkaya, "Tekkeköy'ün bir çok yerinde olduğu gibi merkez camii, işyerleri ve kamu kurumlarının bulunduğu sokakta, çamurdan yürünemiyor. Bu Tekkeköy'e hiç mi hiç yakışmıyor. Samsun'a 13 kilometre uzaklıktaki bir ilçede, halen bakımsız yollardan söz etmek bugünün belediyeciliği olamaz" dedi.

CHP'Lİ BAŞKANI ELEŞTİRDİ

Tekkeköy'ün CHP'li Belediye Başkanı Hayati Tekin'in, halkın taleplerine ihtiyaç veremeyecek bir yönetim tarzı gösterdiğini ve bunu da ilçenin neresine baksanız görülebilecek halde olduğunu söyleyen Kızılkaya şöyle devam etti: "İşte bu nedenle memleketimde belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim. Çünkü Tekkeköy, bunları hak etmiyor ve bir kent olarak yönetilmesi gerekir. Bu ancak AK Parti belediyeciğilinin vizyonuyla oluşturulabilir. Araçların çukurlar nedeniyle yolda gitmeleri mümkün değil. Böyle bir belediyecilik anlayışıyla Tekkeköy yönetilemez. Ancak durumu idare eder. Bu zamana kadar da böyle olmuş. Ama artık görüldüğü gibi mızrak çuvala sığmıyor."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.