Kızılkaya: Tekkeköy bizimle şahlanacak"> Kızılkaya: Tekkeköy bizimle şahlanacak"> Kızılkaya: Tekkeköy bizimle şahlanacak">

Kızılkaya: Tekkeköy bizimle şahlanacak

SİYASET Haber Girişi : 10 Kasım 2013 19:23
<font color=Kızılkaya: Tekkeköy bizimle şahlanacak" />
AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan aday adayı Adem Kızılkaya Büyüklü mahallesindeki esnafı karanfil eşliğinde ziyaret ederken halkın sorunlarıyla yakından ilgilendi.
AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan aday adayı Adem Kızılkaya Büyüklü mahallesindeki esnafı karanfil eşliğinde ziyaret ederken halkın sorunlarıyla yakından ilgilendi. 
Muhtar ve mahalle halkı taş ocağı sorununu gündeme çıkartırken destek almama karşısında zor durumda. yapılacak taş ocağının 400 metre ilerisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Büyüklü İçmesuyu Arıtma Tesisleri'nin olduğunu belirten köylüler, "Buraya yapılacak olan taş ocağı ormanımızı yok edecek, 400 metre ilerideki su arıtma tesislerine zarar verecek. Arıtmanın su boruları, kurulacak olan taş ocağının yerinden geçiyor. Buraya taş ocağının kurulmaması için gerekli mercilere başvuru yaptık. Ama bizi dikkate alan olmadı. Yetkililer bunları görmüyor mu? Her gün yaklaşık 500 kamyon bu yollardan geçecek.
Evlerimiz bizim yol kenarlarında, burada olacak patlamalardan çıkacak olan taşlar evlerimizin üzerine yağacak. Devlet bize sahip çıkmasın, sadece görevlerini yapmalarını istiyoruz. Eğer bu yaptığımız girişimlerden sonuç çıkmazsa Tekkeköy Kaymakamlığı'na gideceğiz" dedi.
Eylemde köylülerin yanında bulunan İstiklal Mahallesi Muhtarı İbrahim Öztürk, "Buraya yapılacak olan taş ocağının hemen 400 metre ilerisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Büyüklü İçmesuyu Arıtma Tesisleri bulunmaktadır. Bin haneye yakın köylü bu arıtmadan su içmektedir. Taş ocağı kurulacak olan yer arıtma tesislerine yaklaşık 300 metre uzaklıktadır. Evlerle taş ocakları arası da 500 metredir. Bu taş ocağına izin nasıl verilmiş, buraya kimse bakmadı mı? Yetkililerden bu konuda yardım istiyoruz" diye belirtti.
AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan aday adayı Adem Kızılkaya halkın bu sorunlarını dinleyerek yardımcı olacağı konusunda yeşil ışık yaktı. Büyüklü mahallesi AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan aday adayı Adem Kızılkaya'dan memnun bir şekilde vedalaştı. -
Etiketler : Kızılkaya
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.