Kim bu kalemini satan gazeteciler?

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Haziran 2023 10:06
Kim bu kalemini satan gazeteciler?

Kim bu kalemini satan gazeteciler?

 

14 Mayıs Genel Seçimleri ve 28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri sonrası büyük bir hayal kırıklığına uğrayan CHP yandaşı muhalif medya tam anlamıyla birbirine girdi.

 

 

PORTAKAL'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SALVOLAR!

 

İsmail Saymaz ve Uğur Dündar, katıldığı canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'na seçimi kaybetmesiyle ilgili sorular sormuş ve Kılıçdaroğlu'nun yer yer tansiyonunun yükseldiği gözlenmişti. Bu programın ardından Kılıçdaroğlu, hızını alamayarak grup toplantısında "Kalemini satan ve onurlu davranmayan gazeteciler" gibi ifadeler kullanmıştı. Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal da Kılıçdaroğlu'nun 'kalemini satan ve onurlu davranmayan' diye nitelediği gazetecilerin kim olduğunu sordu.

 

"Ya kendisini eleştiren gazetecilere öfkesi ve kızgınlığı hat safhada 'Siz öyle derseniz ben de böyle derim' kafasında. Yani öfkesini kontrol edemiyor. Boş bir cümle." diyen Portakal, "Kılıçdaroğlu'nu izlerken üzüldüm. Büyük bir pişkinlik içindeydi. Kusura bakarsa da baksın" ifadelerini kullandı.

 

 

CHP YANDAŞI GAZETECİLER BİRBİRİNE GİRDİ!

 

CHP tarafından fonlanan Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Fatih Portakal'a sert şekilde tepki gösterdi.

 

"Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiriler CHP'yi imha etmeye yöneldi." diyen Yanardağ, Portakal'ı hedef alarak, "Konforlu yerlerden konuşup ahkam kesmeye kalkmayın bizleri kastediyorsanız da ağzınızı çalkalayın." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.