Kılıçdaroğlu'nun milyonluk tatili gündem oldu

SİYASET Haber Girişi : 03 Temmuz 2023 12:34
Kılıçdaroğlu'nun milyonluk tatili gündem oldu
Kılıçdaroğlu'nun lüks tatilini kim ödedi? Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba açıklamalar

Kılıçdaroğlu'nun lüks tatilini kim ödedi? Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba açıklamalar

 

Seçim öncesi mutfakta poz veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçim sonrası geceliği 316 bin liralık lüks villada tatil yaptığı ortaya çıkarken, lüks tatilin faturasının nasıl karşılandığı merak konusu oldu. Büyük skandalı SABAH'a yorumlayan CHP'li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, bomba açıklamalarda bulundu.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ailesi ile birlikte Antalya'da geceliği 316 bin liralık VIP villada tatil yapması gündeme bomba gibi düştü. 

 

"HESABI DA MUHTEMELEN BİR BELEDİYEYE YIKMIŞTIR"

 

Büyük skandalı SABAH'a yorumlayan CHP'li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, "Benim için sürpriz değil. Kemal Bey'i çok iyi tanırım. Kendini fakir gösterir, zengin yaşar. Kendisi hesap uzmanı olduğu için hesabı da muhtemelen bir belediyeye yıkmıştır" dedi.

 

MUTFAKTAN ALGI YAPTI

 

Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, "Kılıçdaroğlu'nun samimiyetsizliği ortaya dökülmüştür. Mutfaktan algı yaptı. Reklam ajanslarının aklına uydu. Elektrik faturasını ödememe gibi şovlar yapıyordu. Halka "ben de sizdenim" imajı veriyordu. Seçim bitti, bir baktık ki Kılıçdaroğlu geceliği yüz binlerce liralık villalarda kalıyor." dedi.

 

'MUTFAK' ALGISI ÇÖKTÜ

 

Seçim sürecinde millete yönelik algı operasyonu yapıldığına dikkat çeken Çiçek, "Gelinen noktada algı operasyonu çökmüştür. Kılıçdaroğlu mütevazi biri değildir. Mütevazilikten bahsediyordu, halka 'ben sizin derdinizden anlarım' mesajı veriyordu. Ben de sizdenim diyordu. Oysa öyle olmadığını görmüş olduk. Parti içi çalkalanıyorken nasıl tatil yapar anlamak mümkün değil. Hangi imkanlardan faydalanmıştır araştırılmalı" ifadelerini kullandı.

 

SABAH

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.