• İHSANBAŞKAN

KENDİSİNİ ELEŞTİRENLERE SERT CEVAP

SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2014 12:00
KENDİSİNİ ELEŞTİRENLERE SERT CEVAP
Yerel seçimler öncesi aday beliremek için yoğun çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz hafta, gergin geçti. Özellikle Maltepe ve Çankaya'da bekledikleri isimlerin açıklanmamasının ardından bazı teşkilatlar parti genel merkez
Yerel seçimler öncesi aday beliremek için yoğun çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz hafta, gergin geçti. Özellikle Maltepe ve Çankaya'da bekledikleri isimlerin açıklanmamasının ardından bazı teşkilatlar parti genel merkezinin önünde Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti. Yaşanan bu aday krizlerinden sonra bugünkü grup toplantısının da gergin geçmesi bekleniyordu.

KENDİSİNİ ELEŞTİRENLERE SERT CEVAP

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmasının başında bu kriz hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Kim ne derse desin gençlerin ve kadınların önünü açacağım" diyerek kürsüye yumruğunu vurdu.

"ATIN BUNU DIŞARI"

Kılıçdaroğlu, konuşması sırasında sözünün kesilmesi üzerine, "Parti kültürünü benimsemeyen ve Genel Başkanı'nın sözünün kesen hemen burayı terketsin. Atın bunu dışarı " dedi.

CHP'de Maltepe için mevcut belediye başkanı Mustafa Zengin yerine Canan Kaftancıoğlu'nun aday gösterileceği haberi tepkilere neden olmuştu. Ankara Çankaya'da da Bülent Tanık yerine eski belediye başkanlarından Doğan Taşdelen'in oğlu Alper Taşdelen'in aday gösterilmesi CHP'lileri kızdırmıştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.