KAVKANDER Genel Kurulunda Birlik Mesajı verildi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Şubat 2017 20:24
KAVKANDER Genel Kurulunda Birlik Mesajı verildi
Merkezi Kavak'ta bulunan kısa adı KAVKANDER olan Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinin gerçekleştirdiği genel kurul'da yeni yönetim belirlendi.
Merkezi Kavak'ta bulunan kısa adı KAVKANDER olan Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinin gerçekleştirdiği genel kurul'da yeni yönetim belirlendi.

SAMSUN BÜLTEN- Haber: Emrecan ARASAN-KAVAK

Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yaşatma Derneği (KAVKANDER) 'nin bugün yapılan seçiminde dernekçilikte tecrübeli isim bir zamanlar İstanbul Samsun Kavaklılar dernek başkanlığı, SADEF dernekler federasyon başkan yardımcılığı ve Samsun dernekler konfederasyon yönetim kurulu üyeliği yapan İş adamı ve aynı zamanda Kavak Belediyesi Meclis üyesi Mustafa TANKAL oy çokluğu ile başkan seçildi . Katılımın büyük olduğu seçimde saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından divan başkanı ve yönetim seçiminden sonra oylamaya geçildi . Oylamada oy çokluğu ile başkanlığa seçilen Mustafa TANKAL , önceki yönetime teşekkür ederek muhtarlarımızla , Kavak esnafımızla ve ilçe halkımızla hep beraber olacağız. İcraatlarımıza ilerleyen günlerde başlayacağız, Kavak'ta halkımız ile birlikte bir çığır açarak dernekçiliğin nasıl yapıldığını hep birlikte göstereceğiz dedi. 
Üyelerin tamamına yakınının katılarak oy kullandığı seçimde yönetim kurulu 
Mustafa Tankal (Başkan) 
Kamuran Keskinoğlu (Baskan Yardımcısı)
Veysel Aydın ve Hanife Asar (Sayman)
Cevat Gürel (Genel Sekreter)
Şerif Çalışır, İsmet Bat, Ünal Altunay, Mehmet Avcı ve Ahmet Kaya'dan oluştu.
Mustafa TANKAL: KAVAK BİZİM SEVDAMIZ
Genel Kurul sonunda bir konuşma yapan Mustafa Tangal Kavak için çalışmanın keyfini hep birlikte yaşayacaklarını ifade ederek; "Bundan sonra durmak yok. Derneğimiz daha aktif bir Sivil toplum Kuruluşu olarak yerini alacaktır. Hedefimiz Kavak'ta bulunan derneklerimizle birlikte Samsun ve Ülkemizin birçok yerinde faaliyet gösteren derneklerimiz olacaktır. Biz hep birlikte güçlüyüz. Daima birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Koşacağız koşturacağız asla boş durmayacağız. Yeni projelerle karşınıza çıkmaya, insanımıza faydalı hizmetler üretmeye çalışacağız. Bizi takip edin. Bugüne kadar hizmet veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan böyle birlikte çalışacağımız arkadaşlarımıza da şahsıma olan güvenlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.