Kavaklılardan Demirtaş'a birlik ve beraberlik mesajı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Kasım 2023 21:50
Kavaklılardan Demirtaş'a birlik ve beraberlik mesajı
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Kavak Dernekler Federasyonuna (KA-DEF) bağlı dernekler ile biraraya geldi.

Kavaklılardan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a Birlik ve Beraberlik mesajı 

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Kavak Dernekler Federasyonuna (KA-DEF)  bağlı dernekler ile biraraya geldi.

 

 

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin Başkanlığında Ihlamur Kafede biraraya gelen Necattin Demirtaş'ın Birlik ve Beraberlik yemeğine KA-DEF Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

 

70'e yakın Dernek Başkanının katıldığı buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

 

Yemekte bir konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Belediye Başkanı olduğu günden bugüne gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Demirtaş, Kavaklıların gücünün birlik ve beraberlikten kaynaklandığını ifade ederek 'Birlikte Rahmet ayrılıkta azap vardır' hadisini hatırlattı. Demirtaş: " Sizler bu şehrin can damarı ve varlık sebebisiniz. Bugüne kadar hep başımız dik alnımız ak olarak geldik. Her zaman taşıdığınız samimiyet ve güvene layık olabilme sorumluluğu ile hareket ettim. Bundan sonra da aynı şekilde yürümeye kararlıyız" dedi.

 

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'tan sonra konuşma yapan Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin'de sözlerine gücümüz birliğimizdir diyerek başladı. Erişgin birlik ve beraberliğimize asla gölge düşürülmemesi gerektiğini vurguladı.

 

 

Daha sonra söz alan dernek başkanları da birlik mesajları içeren konuşmalar yaptı. 

 

Program toplu resim çekimiyle sona erdi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.