Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi

Merkezi Samsunda bulunan Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği'nin (KAVSİAD)'ın düzenlediği 1. Tirit Gecesi Rüya Park Düğün salonunda yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 

 

 

Geceye Kavak Kaymakamı Faruk Atar, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, AK PARTİ 22. Dönem Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in yanısıra çok sayıda bürokrat, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve davetli katıldı.

 

 

Çeşitli etkinliklerin de yer aldığı programda Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİAD) Başkanı Serdar Yerişgin, Kavak Kaymakamı Faruk Atar, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci birer konuşma yaptılar.

 

 

Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği'nin (KAVSİAD) Başkanı Serdar Yerişgin yaptığı konuşmada: " Biz büyük hedefler tayin ettik. İlk önceliğimiz birlik ve beraberliğimizi sağlam tutmak kardeşliğimizi sürdürmek her alanda haklı olarak söz sahibi olabilmektir. Biz kendimizi başarılarımızla ispat etmek zorundayız. Daima maddi ve manevi değerlerimizi önde tutacağız. Biz Yaşar Doğu'nun torunlarıyız. Yaşadığımız şehre katkıda bulunmak en büyük eserimiz olacaktır" diyerek konuştu.

 

 

SARICAOĞLU: KAVAK STO İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZ

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da konuşmasında; " Bu güzel tablo bize muhteşem bir gurur yaşatmaktadır. El ele gönül gönüle daima ileriye doğru yürüyeceğiz. Kavak bugün işçi istihdamı ile Türkiye'de en çok konuşulan ilçeler arasında yer almaktadır. En kısa zamanda Kavak STO'yu kurmak için harekete geçeceğiz. İnsan kaynakları açısından ciddi bir zenginliğe sahibiz. Artık helva yapacak güçteyiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın" ifadelerini kullandı.

 

 

Gecede kum sanatı örneği ve Kavak halk Oyunları gösterisi yapıldı. Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun ekrana yansıyan görselleri davetlilere duygusal anlar yaşattı.

 

  • 13 / 1 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 0

  • 13 / 2 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 1

  • 13 / 3 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 2

  • 13 / 4 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 3

  • 13 / 5 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 4

  • 13 / 6 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 5

  • 13 / 7 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 6

  • 13 / 8 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 7

  • 13 / 9 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 8

  • 13 / 10 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 9

  • 13 / 11 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 10

  • 13 / 12 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 11

  • 13 / 13 Kavaklılar KAVSİAD'ın düzenlediği 1. Tirit gecesinde biraraya geldi 12

Etiketler : KAVSİAD
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
sağ blok