Kavaklılar KAVKANDER'le yarınlara güvenle bakıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Mart 2017 11:35
Kavaklılar KAVKANDER'le yarınlara güvenle bakıyor
Kavak Mahalleleri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği KAVKANDER Kavak Mahalle muhtarlarıyla yemekte biraraya geldi.
Kavak Mahalleleri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği KAVKANDER Kavak Mahalle muhtarlarıyla yemekte biraraya geldi.  

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemeğe Kavak'a bağlı tüm mahalle muhtarları katıldı. Yemekte bir konuşma yapan KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal; "Kavağımız için bundan böyle daha düzenli daha disiplinli ve daha azimli bir şekilde heyecanımızı yitirmeden çalışacağız. Her alanda Kavağımızı en iyi şekilde temsil etmenin onurunu hep birlikte yaşayacağız. Hizmet alanımız yalnız Kavak değil ülkemizin dört bir yanında yaşayan hemşehrilerimizdir. Birliğin beraberliğin omuz omuza vermenin farkını göstereceğiz. Sivil toplum çalışmaları masa başında değil sahada gerçekleşir. Kongremizi gerçekleştirdiğimiz günden itibaren sahaya çıktık. İlçemizde mülki amirlerimizi, daire müdürlerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz devam edecektir.  Biz azmimizi ve heyecanımızı sizin dik duruşunuzdan alıyoruz. Bize bu güveni verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda Mahalle muhtarlarıyla sık sık görüşerek istişare alışverişlerinde de bulunulacağını da ifade eden Tankal biz herkese her düşünceye açığız. Yeter ki tek derdimiz memleketimize insanımıza faydalı olmak olsun diyerek sürdürdü. Tankal bundan sonra da Kavaklı Dernek Başkanları ve yönetim kurullarıyla biraraya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Yemekte KAVKANDER Yönetim Kurulu da hazır bulundu. 

KAVAKLILAR KAVKANDERLE YARINLARA DAHA GÜVENLE BAKIYOR
Toplantıya katılan muhtarlar KAVKANDER'in yemeğinde biraraya gelmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek bundan böyle KAVKANDER'le istişarelerimizi sürdüreceğiz. Kavaklılar KAVKANDER'le yarınlara daha güvenle bakıyor. Çalışmalarından gurur duyuyoruz. El ele hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bizde KAVKANDER'e gerekli desteği vermeye çalışacağız dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.