Kavaklılar Divanbaşı Derneği Tirit Gecesinde bir araya geldi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Şubat 2017 20:30
Kavaklılar Divanbaşı Derneği Tirit Gecesinde bir araya geldi
Merkezi Samsunda bulunun Kavak Divanbaşı Köyü Derneği İlkadım Gazi Sosyal Tesislerinde düzenlediği DİVANBAŞI TİRİT GECESİ programı büyük buluşmaya sahne oldu.
 Merkezi Samsunda bulunun Kavak Divanbaşı Köyü Derneği İlkadım Gazi Sosyal Tesislerinde düzenlediği 
DİVANBAŞI TİRİT GECESİ programı büyük buluşmaya sahne oldu.
Geceye AK PARTİ Samsun Milletvekili  Hasan Basri KURT , Kavak Belediye Başkanı İbrahim SARICAOĞLU, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Necattin DEMIRTAŞ, Kavak eski Belediye Başkanı Şerif ÜN , MHP İl Başkanı Taner TEKİN, Kavak Ak Parti İlçe Başkanı Bülent YÜKSEL, Kavak MHP ilçe Başkanı Cahit KAMBER , Şehit Gazi Dul ve yetim Dernek Başkanı Necati YILMAZ, BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin SEVER, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven , Öz iş sendikası Bşk Mustafa ÖZTÜRK, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Temsilci ve Başkanları katıldı. 

Gecede  Ayrıca Türkiye Güzel Kur'anı Kerim okuma Birincisi Hafız Mustafa Özyılmaz Kur'an Tilavetinde bulundu.

Gecede AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri KURT, Kavak Belediye Başkanı İbrahim SARICAOĞLU, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Necattin DEMİRTAŞ, Kavak eski Belediye Başkanı Şerif ÜN  birer konuşma yaptılar.
 
Kavak Divanbaşı Köyü Derneği Başkanı Sezahattin TEMÜRKIRAN yaptığı konuşmada; " Biz kültür ve geleneklerimize bağlı toplumuz.  Bizim sahip olduğumuz kültür birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır. Yoğun geçen kış şartlarına bile aldırmadan salonumuzu dolduran davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Kavaklılar Samsunda birlik ve beraberliğini sürdürmeye devam etmektedir. Her etkinliğimiz ayrı bir coşku içerisinde geçiyorsa bu bizim Vatan Millet ve Bayrak sevdamızın bir göstergesidir" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.