Kavaklılar Derneğinde Kültür ve Sanat konuşuldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Ekim 2016 19:53
Kavaklılar Derneğinde Kültür ve Sanat konuşuldu
Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği Kavaklılar Derneği'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
 Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği Kavaklılar Derneği'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge'nin ağırladığı Platform üyeleri  Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker'in Başkanlığında çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Metin Eker yeni dönemde daha çok projelerin  öne çıkacağını hep birlikte hazırlanan bu projeler gerçekleşmesi için ilgili kurumlarla görüşme sağlanacağını ifade etti.


Tiyatro Sanatçıları, Şair ve Yazarlar, STK Temsilcileri katılarak bilgi alışverişinde bulundular. Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in de yer aldığı toplantıda Seven bir konuşma yaparak düşüncelerini dile getirdi.

 Kahvaltıdan bir konuşma yapan Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge, Kültür ve Sanat Platformu üyelerini Kavaklılar Derneğinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek; " Kapımız her zaman açıktır. Bizim derdimiz Samsunda sanatın daha iyi yerlere gelebilmesidir." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.