Kavaklılar Derneği'nden kitap imza günü etkinliği

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Mart 2016 18:12
Kavaklılar Derneği'nden kitap imza günü etkinliği
Merkezi Samsun'da bulunan Kavaklılar Derneği'nde kitap imza günü düzenlendi. Yazar Ersin Erge, Refik Baskın ve Yılmaz Muslu'nun katılarak kitaplarını imzaladıkları imza gününe Samsun Yazarlar Derneği'de destek verdi.
Merkezi Samsun'da bulunan Kavaklılar Derneği'nde kitap imza günü düzenlendi.

Yazar Ersin Erge, Refik Baskın ve Yılmaz Muslu'nun katılarak kitaplarını imzaladıkları imza gününe Samsun Yazarlar Derneği'de destek verdi.


Kavaklılar Kültür yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Salonunda gerçekleşen imza  gününde okurlarıyla buluşan yazarlar söyleşi imkanı da buldular.

Her ay yeni bir kültürel etkinlik

Kavaklılar Derneği Başkanı'da olan Samsun Yazarlar Derneği Üyesi yazar Ersin Erge her ay yeni bir kültürel etkinliğe imza atmak istediklerini ifade ederek bu konuda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


İmza günü etkinliğine Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Başkan  Yardımcısı Sami Kesmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Kan ve  Ahmet Köksal'da katılarak destek verdiler.  


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven sivil toplum kuruluşu bünyesinde düzenlenen kitap imza etkinliğini önemsediklerini belirterek; " Bu etkinliklerin Samsun'da faaliyet gösteren derneklerimizin bünyesinde de gerçekleşmesini arzu ediyoruz. Samsunlu Yazar ve Şairlerimizin tek çatı altında yer alabilecekleri bir binada hizmet vererek Samsun kitaplığının oluşturulması çabalarımız devam etmektedir. Bu konuda ilgililerden katkı bekliyoruz" diyerek konuştu. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.