Kavaklı sporcular ülkemizin milli gururu oldular

Kavaklı Şampiyonlar Arnavutluk'ta yapılan şampiyonada başarılarıyla Ülkemizin Takım Halinde Avrupa Şampiyonu olmasını sağladılar.

 

 

Kavaklı Gençlerimiz Milli Gururumuz Oldular

 

Avrupa U21 Avrupa Taekwondo şampiyonası 27-30 Eylül 2022 Tarihinde Arnavutluğun başkenti Tiran da tamamlandı Kavaklı sporcularımız Tarık Altın Göz Avrupa 2. Arslan Demir 68 Kg Avrupa Şampiyonu olarak Bayrağımız göndere çektirerek istiklal marşımızı okuttular.

Avrupa U21 Avrupa Taekwondo şampiyonası 27-30 Eylül 2022 Tarihinde Arnavutluğun başkenti Tiran da tamamladı.  Müsabakaların son gününde Kavak Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünün bünyesinde çalışmalarını sürdüren, erkeklerde 68 Kg Arslan Demir 2.kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşarak bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttular. Türkiye bu sonuçların ardından takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu.

 

Kavak Gençlikspor Müdürlüğü Antrenörü Nazım Demirci’nin gurur günü

 

Başarılı antrenör Nazım Demirci ilgi odağı oldu. Gençlerimizin başarısında önemli katkısı olan Kavak Gençlikspor antrenörü Nazım Demirci’ye tebrik ve teşekkür telefonları yağdı.

Gençlikspor antrenörü Nazım Demirci öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederek hedefimize ulaştık. Müsabaka öncesi çok çalıştık. Hedefe kilitlendik. İnandık ve başardık. Bu başarı azmin zaferidir. Yaşar Doğunun torunları bir kez daha destan yazdı. Başarılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Arnavutluğun Başkenti Tiranda yapılan şampiyonada hem gençlerimiz şampiyon oldu. Hem de ülkemiz takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu. Göğsümüz kabardı. Gurur içerisinde ülkemize dönmenin sevinç ve heyecanı içerisindeyiz. Şampiyon gençlerimize teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.